Haberler

İpekyolu Belediyesi Sanat Sokağı'nı yenileyecek

Güncelleme:

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, belediye olarak Sanat Sokağı'nda yapacakları projeyi basın mensuplarına anlattı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, belediye olarak Sanat Sokağı'nda yapacakları projeyi basın mensuplarına anlattı.

Aslan, kentin en işlek yerlerinden biri olan Sanat Sokağı'nı iki etaptan oluşan projeyle yenileyeceklerini belirtti.

Sanatsal figürlerin ve temaların ön planda olduğu, sanat galerisinin yapılacağını, ışıklandırma, peyzaj, kaldırım ve alt yapı çalışmalarıyla Sanak Sokağı'nın farklı bir görünüme kavuşturulacağını kaydeden Aslan, projeyi hayata geçirmeden önce çalışmanın yapılacağı alanda bir çok kez incelemelerde bulunduklarını söyledi.

En alttaki birimden en üste kadar herkese fikirlerini sorduğunu, mimarların, mühendisleri sürece dahil ettiğini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

"Mimarlarımızı, mühendislerimizi, plan proje çalışanlarımızı bu sürece dahil ettim. Modern anlamda 'yönetişim' denilen pratiği uygulamaya çalıştık. Bunun sonucunda şehrin en büyük ihtiyaçları neler, buna göre projeler yapabilir miyiz? Bunu tartıştık ve projelerimizi hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu projelerden biri olan daha öncede sosyal medyadan çeşitli kanallarla duyurduğumuz 'Sanat Parkı, Sanat Galerisi ve Sanat Sokağı' projesini ortaya koyduk."

Van'ın tarihine yakışan bir şehir olması için çaba gösterdiklerini aktaran Aslan, şunları kaydetti:

"Emniyet ve zabıta ekipleri Sanat Sokağı ve çevresinde hem kaldırım işgali hem de seyyarla mücadeleyi bu çalışmalardan sonra çok daha etkin bir şekilde yürütecek. PTT Caddesi ile Yüzbaşıoğlu Sokak'ta inanılmaz bir trafik sıkışıklığı var. PTT caddesini tek yön yapacağız. UKOME'den bu kararları alacağız. Sanat Sokağı tamamen trafiğe kapalı olacak. Cumhuriyet Caddesi'nden Sanat Sokağına 6 giriş var, buraları tamamen kapatacağız. Amacım burada bir büyükşehir, bir kent havası yaratabilmek. Buradaki esnaf arkadaşlar için de bu projenin çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Bu hareketlilik sayesinde 1-2 personel çalıştıran esnaf arkadaşlarımız inanıyorum ki bu sayıyı 3-4 çıkaracak.

Kaynak: AA / Güncel

İpekyolu PTT Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title