Haberler

İbrahim Toraman: "2007 Bizim Yılımız Olacak"

Beşiktaş'ın Milli Futbolcusu İbrahim Toraman, Hedeflerinin Şampiyonluk Olduğunu Belirterek, 'Hazırlık Dönemini En İyi Şekilde Geçirdikten Sonra İnanıyorum Ki 2007 Bizim Yılımız Olacak' Dedi.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirdikten sonra inanıyorum ki 2007 bizim yılımız olacak'' dedi.

Devre arası tatilini geçirmek üzere memleketi Sivas'a gelen İbrahim Toraman, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Sivasspor Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Oflaz'ın da katılımıyla Olimpiyat Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen halı saha maçında forma giydi.

Vali Veysel Dalmaz ile aynı takımda yer alan ve daha çok savunmada kalan İbrahim Toraman'ın, ikili mücadelelere fazla girmediği gözlendi. Soğuk bir havada yapılan maçtan Vali Dalmaz ve Toraman'ın takımı 11-5 yenik ayrıldı.

Maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, 2006 yılını iyisiyle ve kötüsüyle geride bıraktıklarını, şu anda önlerinde yepyeni bir yıl olduğunu belirterek, yeni yılın herkese mutluluk getirmesini diledi.

Ligdeki puan farkının o kadar önemli olmadığını ve bu farkın kapatılabileceğini ifade eden Toraman, şöyle konuştu:

''Bundan daha önce de zaten bunu yaşamıştık. Başka takımlar öndeyken diğer bir takım şampiyon oldu. Bunun örnekleri var. Biz iyi bir takımız. Bizim hedefimiz ikinci yarıda kesinlikle ligi sonuna kadar kovalamak. Hedef şampiyonluk. İkinci yarıda çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Ben, kendi takımıma güveniyorum. Şu hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirdikten sonra inanıyorum ki 2007 bizim yılımız olacak.''

2007 yılında Avrupa'ya transfer olmayı düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise Toraman, Beşiktaş ile 2010 yılına dek anlaşması bulunduğunu ve takımında mutlu olduğunu söyledi. Toraman, ''Her futbolcunun olduğu gibi benim de hayalimde Avrupa'nın iyi takımlarında oynamak var. Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşadıktan sonra böyle bir teklif gelirse değerlendirilir'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title