Haberler

İBB, İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Gerçekleştirdi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), 'İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni' gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un doğru ve gerçek yatırımlarla sorunlarının çözüleceğini, geleceğinin güvence altına alınabileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), "İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Eyüpsultan'daki programda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un doğru ve gerçek yatırımlarla sorunlarının çözüleceğini, geleceğinin güvence altına alınabileceğini söyledi.

Kamu yatırımlarının iyi yönetilmesi gerektiğini ifade eden İmamoğlu, açılışını yaptıkları ve temelini atacakları yatırımların toplamının 1 milyar 262 milyon lira olduğunu kaydetti.

İstanbul'daki 39 ilçeyi gezdiğini anlatan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Bir yandan da bu telaşla açılış ve temel atma törenlerimizi de yetiştirmeye çalışıyoruz. Günlere sığmıyor ama yine biz sizi sıklıkla davet ediyor olacağız. Çok güzel işlerimiz var. Altyapıdan üstyapıya, peyzajdan, yeşil alandan kreşlere, kültür merkezlerinden birçok noktaya kadar. Yani seçim öncesi verdiğimiz her sözün karşılığını bu 5 yıllık yolculuğumuzda bulacaksınız."

Özellikle içme suyu hatlarının sıkıntılarının giderilmesinin, su kayıp ve kaçağın da azalması anlamına geldiğini belirten İmamoğlu, bir litre suyun bile önemli olduğunu, artık mevsimlerin, iç içe geçtiğini, bazen bir mevsimi yaşamadan öbür mevsime geçildiğini kaydetti.

İmamoğlu, "Bahar bir de niye bu günleri karıştırdı söyleyeyim size. Biz 31 Mart'ta erken getirdik bayramı, kafası karıştı baharın. Böyle bazen işte yağmur, soğuk, sıcak birbirine karışıyor. O da mevsimin sevinci olsa gerek. Yolumuz, bahtımız açık olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul İSKİ Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #127948 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title