Haberler

Hizmet İçi Eğitim Sertifikaları Verildi

Güncelleme:

Kırklareli Belediye personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.

Salı günü Belediye Meclis Salonunda hizmet içi eğitim sertifikaları Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan tarafından personeline verildi. Sertifikalarını personele veren Başkan Çağlayan, personelin eğitime oldukça yoğun katılım gösterdiğini söyledi.

Eğitimci ve yaşam koçu Dilek Porsuk ise eğitimin oldukça verimli geçtiğini, eğitim saatlerine personelin ilgisinin her seferinde arttığını, değişim ve gelişimin sürekli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, "Hizmet içi eğitime katılan personelimin, oldukça değerli bilgiler kazandığını düşünüyorum. Umuyorum ki kazanılan bilgiler vatandaşlara olumlu yönde yansıyacaktır. Değerli Eğitimci ve yaşam koçu Dilek Porsuk'a verdiği eğitim için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Çağlayan, Carpe Diem Gelişim Merkez Temsilcileri Özlenen Deniz Uzun ile Eğitimci Yaşam Koçu Dilek Porsuk'a teşekkür belgelerini verirken, eğitimin sonunda 159 sertifika sahiplerine verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cavit Çağlayan Porsuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title