Haberler

Hemşireler Doğumdan Ölüme Her Zaman Yanınızda

Güncelleme:

DEÜ Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şeyda Seren İntepeler, hemşirelerin doğumdan ölüme her zaman insanların yayında olduklarını söyledi.

Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hemşirelik Fakültesi ile DEÜ Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen konferans, çok sayıda akademisyen, çalışan ve öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışında konuşan DEÜ Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şeyda Seren İntepeler, hemşirelerin gece gündüz çalıştıklarını belirterek; insanların doğumdan ölüme her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Dokuz Eylül'ün bu noktada hemşirelere önem verdiğini vurgulayan İntepeler, "Hemşirelerimize daha iyi çalışma ortamlarının sağlanması için Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Kasman başta olmak üzere üniversitemizin üst yönetimi, çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada bizlere, hemşirelerimize ve öğrencilerimize büyük görevler düşüyor" dedi. İntepeler, yeni kuşak hemşirelerin, problemlere karşı daha pratik çözümler bulduğunu sözlerine ekledi.

"İNSAN YAŞAMINA DOKUNUYORUZ"

Programda Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği Hemşire Planlama Kriterleri'ne uygun çalışmalar yürüttüklerini kaydeden DEÜ Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yüksek Hemşire Seyyare Kurt, sağlıklı çalışma ortamının sağlanması ve hasta bakımında teknoloji kullanımının hemşire memnuniyetini sağlayacak şekilde düzenlenmesini hedeflediklerini söyledi. Hemşirelerin insanların yaşamına dokunduklarını dile getiren Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatma Vural ise topluma ve gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından DEÜ Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Okumuş 'ICN 2017 Teması: Kalkınma Hedeflerinin Sürdürülebilirliği, Farkındalık ve Hemşirelik Rolleri' konulu; Uzm. Hemşire Ebru Melek Benligül ise 'Mesleki Farkındalık Yaratma Teknoloji Kullanımı' başlıklı bir konferans verdi. Programın sonunda bilimsel çalışmalarıyla ödül alan araştırmacılara teşekkür belgesi, emekli olan hemşirelere ise plaket verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Eylül Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title