Haberler

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan polis, asker ve vatandaşları ziyaret etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Pkk'lı teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan polis, asker ve vatandaşları ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yalçın Baysal'la beraber Hakkari Devlet Hastanesine giden Toprak, burada hastane yöneticileri tarafından karşılandı.

Vali Toprak, teröristlerce Depin Polis Kontrol Noktası'na bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan ve tedavileri devam eden polis, asker ve vatandaşları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Doktorlardan yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Cüneyit Orhan Toprak, saldırıda şehit olan polis memurlarına Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatına ve Türk milletine de başsağlığı diledi.

Hakkari'de, Depin Polis Kontrol Noktası'na dün terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 2 polis şehit olurken, 11 polis, 1 asker ve 3 vatandaş da yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Toprak Hakkari PKK Güncel Haberler

title