Haberler

Habur'da Türk Şoförleri Tedirgin

Irak'ın Musul Kentinde Türk Şoförlerine Yönelik Saldırı Yapıldığı İddiaları, Habur Sınır Kapısı'ndan Irak'a Yük Taşıyan Türk Şoförleri Tedirgin Etti.

Irak'ın Musul kentinde Türk şoförlerine yönelik saldırı yapıldığı iddiaları, Habur Sınır Kapısı'ndan Irak'a yük taşıyan Türk şoförleri tedirgin etti.

Irak'ın Musul kentinde kimliği belirsiz kişiler tarafından Türk TIR konvoyuna saldırı yapıldığı ve bazı şoförlerin rehin alındığı iddiaları, Habur Sınır Kapısı'ndan Irak'a geçmek üzere günlerce kuyrukta bekleyen binlerce kamyon ve TIR şoförünü tedirgin etti. Türkiye'den Irak'a 5 yıldan bu yana ticareti yaptığını ifade eden TIR şoförü Veysi Öngül, söz konusu iddiaların kendilerini korkuttuğunu, yetkililerin bu konuda biran önce tedbir almasını istedi. Mardinli TIR şoförü M.Sait Hüseyin ise, "Bugüne kadar

hiç bir olumsuzluk ile karşılamadım ancak bir çok arkadaşım zarar gördü. Irak ve Türk hükümetlerinin ticaret güvenliği alması lazım" dedi.

(ZGK-FA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title