Haberler

H. Şükrü Ilısal Yeniden Başkan Oldu

Güncelleme:

OYDER Başkanlığı'na H.Şükrü Ilısal yeniden seçildi!

Sektör Dernekleriyle İşbirliğinin Altını Çizdi!

Çatısı altında yer alan 900'den fazla Otomotiv Yetkili Satıcısını temsil eden OYDER'in (Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği) Başkanlığı'na yeniden H. Şükrü Ilısal Seçildi. TOBB Plaza'da gerçekleştirilen OYDER'in 4'üncü Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonrası Ilısal yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini tekrar üstlendi. Genel Kurul'da üyelere hitap eden Ilısal "81 ilde 900'ün üzerinde temsilcisiyle OYDER bu ülkenin mozaiğidir. Dernek olarak ikinci dönemimde yetkili satıcılık müessesinin genel giderleri, karları, ayakta durması, ileriye doğru yatırım yapması için sektörel dernekler ile nasıl ortak hamleler yapılacağı üzerine daha yoğun çalışacağız" seklinde konuştu.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) 4'üncü Olağan Genel Kurulu İstanbul TOBB Plaza'da gerçekleşti. Yapılan seçim sonrası yeni dönem için OYDER Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen H. Şükrü Ilısal, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada OYDER'in önemine işaret etti. "81 ilde 900'ün üzerinde temsilcisiyle OYDER bu ülkenin mozaiğidir" şeklinde konuşan Ilısal, sivil toplum örgütlerinin varlığının otomotiv sektöründe zorunluluk haline geldiğini belirterek bunun da OYDER'i çok önemli bir konuma getirdiğini söyledi.

H. Şükrü Ilısal, OYDER'de ki 2'nci döneminde otomotiv sektörünün dernek başkanlarıyla daha sık görüşüp yetkili satıcılık müessesinin ayakta kalabilmesi ve ileriye doğru yatırım yapabilmesi için yoğun bir çalışma içerisine girecekleri vurguladı. Ilısal, "OYDER'deki 2'inci dönemimde yetkili satıcılık müessesemizin nasıl ayakta duracağı üzerinde yoğunlaşacağız. Sektörün ileriye gitmesi için birlikte yapacağımız çalışmalardan önemli sonuçlar çıkacağına inancım tamdır" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title