Haberler

Güneş: Gol Görmemiz Eksi Taraftı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bucaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, "Az pozisyon vermemize rağmen kalemizde gol görmemiz bizim için eksi taraftı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bucaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, "Az pozisyon vermemize rağmen kalemizde gol görmemiz bizim için eksi taraftı" dedi.

Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, konum itibariyle iki farklı ekibin mücadelesini galip tamamladıklarını, rakipleri Bucaspor'un son haftalarda iyi oynamasına rağmen kazanabileceği maçlarda puan kayıpları yaşadığını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kazanma duygularını sahaya iyi yansıttıklarını ifade eden Güneş, "İlk yarıda iyi pozisyonlar bulduk. Sadece 1 tanesini gole çevirebilirdik. İkinci yarıda rakibin beraberliği yakalamak istemesi nedeniyle öne atılmasıyla oyunun kontrolünü kaybettik. Rakibimize 2 pozisyon verdik, bunları vermemek lazımdı. Buna rağmen kalemizde gol görmemiz bizim için eksi taraftı. İkinci yarıda daha az pozisyon bulduk. Daha fazla skor alabilirdik. Ancak son dakikada bulduğumuz golle galip gelmesini bildik" diye konuştu.

Güneş, kendileri için önemli olanın kendi oyunlarını sahaya yansıtmak olduğunu belirterek, "Rakibin sonucu bizim dikkat dağınıklığımıza neden oluyor. Bizim için hedef olan puanları kazanmak istiyoruz. Bu anlayışı tüm oyuncularımızın yansıtması da gerekiyor. Oyuncularımdan bazıları çok emek verdikleri için şampiyon olmak isteyince rakibin kazanmasıyla stres olabiliyor" dedi.

-FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ-

Serkan Balcı, maça iyi başladıklarını ve golü de bulduklarını, skor 1-1 olduktan sonra tekrar maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

Önemli olanın kazanmak olduğunu ifade eden Serkan, "Son 2 maçımızı kazanıp, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Federasyonun bir statüsü var. Biz kazanıp, bekleyeceğiz. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi konusunda ümitliyim. Şampiyonluk bizim elimizde olmasına rağmen, küçük hatalardan bu noktaya geldi. Ancak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: AA / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title