Haberler

Green Card Başvuruları Başladı Mı? Başvuru Ne Zaman?

Güncelleme:

ABD'ye gitme, yerleşme hayali olanlara müjde! Green Card başvuruları başladı. Başvuru ne zaman bitecek? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Amerika Birleşik Devletleri'nde ömrünün sonuna dek oturma, çalışma, eğitim ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenler için düzenlenen Green Card çekilişi başvuruları başladı. Peki başvuru ne zaman bitecek? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kaç kişi alacaklar ve şartlar neler? Kafanızdaki tüm soruların cevabı haberimizde...

BAŞVURU İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ömürboyu oturma, çalışma, eğitim ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenler için en büyük fırsat olan Green Card-Yeşil Kart çekilişi başvuruları 3 Ekim Çarşamba günü başladı. DV2020 adı ile yapılacak bu yıl ki çekiliş için başvurular 6 Kasım Salı gününe kadar devam edecek.

Green Card Başvuruları Başladı Mı? Başvuru Ne Zaman?

KAÇ KİŞİYE GREEN CARD VERİLECEK?

ABD Hükümeti, Amerikan nüfus ve kültürünü çeşitlendirmek için her yıl çekilişle 50.000 ile 55.000 arasında kişiye Green Card veriyor.

Green Card Başvuruları Başladı Mı? Başvuru Ne Zaman?

KATILIM ŞARTLARI NELER?

Çekilişe başvurabilmek için en az lise mezunu olmak eğer lise mezunu değilseniz son beş yıl içerisinde en az iki yıl iş geçmişine sahip olmak gerekiyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Green Card DV2020 çekilişinin sonuçları ise 7 Mayıs 2019 Salı günü açıklanacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title