Haberler

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çotanak Stadyumu'na bağlantı köprüsü tamamlandı

Güncelleme:

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu'nun olduğu bölgenin Dereli yolu ile bağlantısını sağlayacak köprünün yapımı tamamlandı. Köprü, bölgedeki trafik sorununu çözecek ve hastane ile stadyuma ulaşımı kolaylaştıracak.

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu'nun olduğu bölgenin Dereli yolu ile bağlantısını sağlayacak köprünün yapımı tamamlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Aytekin Şenlikoğlu'nun girişimleri sonucu DSİ tarafından projelendirilen köprünün inşaatı kısa sürede sona erdi.

Hastane ve stadyumun hizmete girmesinin ardından nüfus ve insan hareketliliği artan bölgede yaşanan trafik sorununu rahatlatacak olan köprü aynı zamanda çevre il ve ilçelerden bu bölgelere gelen vatandaşların hastane ve stadyuma ulaşımında da kolaylık sağlayacak.

70 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde dökme beton sistemi ile yapılan köprü, bağlantı yollarının sona ermesiyle araç trafiğine açılacak.

Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, köprünün faaliyete geçmesiyle bölgede yaşanan ve her geçen gün artan trafik sorununun önemli oranda çözüme kavuşacağını belirtti.

Gerek şehir yönünden gerekse Dereli ve doğu ilçelerinden gelen vatandaşların bu köprüyü kullandığında rahat trafik akışı sağlanacağına dikkati çeken Şenlikoğlu, "Ankara'da gerçekleştirdiğimiz yoğun temaslarımız sonucu Giresun'a kazandırdığımız köprümüz şehrimize hayırlı olsun. Giresun'umuza hizmet için bir ayağımız sürekli Ankara'da olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Dereli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title