Haberler

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede dar gelirli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla hayata geçirdiği Gıda Bankalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı.

Gördes, Akhisar ve Saruhanlı'da incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Gıda Bankalarının Ocak ayından itibaren tüm ilçelerde hizmet vereceğini müjdeledi.

Dar gelirli vatandaşların her ay alışveriş kartlarıyla ihtiyaçlarını karşılayacakları Gıda Bankaları hizmete giriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği Gıda Bankalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlanırken Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun Gördes, Akhisar ve Saruhanlı incelemelerde bulundu. Uzun'a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Uzun ilk olarak Gördes'e giderek burada devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade eden Uzun, Ocak ayı içerisinde Gıda Bankası'nın Gördes'te bulunan dar gelirli vatandaşlara hizmet verecek duruma geleceğini söyledi.

Akhisar ve Saruhanlı'da Hazır Duruma Geldi

Gördes'te yaptığı incelemelerin ardından Akhisar'a geçen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, burada da Gıda Bankası'nı inceledi. İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri'den bilgi alan Uzun, İlçe Koordinatörlüğü yanında hizmete girecek olan Gıda Bankası'nda eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatında bulundu. Son olarak Saruhanlı'yı ziyaret eden Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ile görüşerek Gıda Bankası'nın son durumu hakkında bilgi aldı.

İhtiyaç Sahiplerinin Belirlenmesi Devam Ediyor

Gıda Bankası'ndan faydalanacak olan dar gelirli vatandaşların belirlenmesine devam edildiğini de belirten Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, "Buralardan faydalanacak olan vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından evleri ziyaret edilerek belirleniyor. Şu anda tüm ilçelerimizde müracaatları alıyoruz. Gıda Bankaları hizmete girdiğinde vatandaşlarımız çocuk bezinden, günlük ihtiyaçlara ve temel tüketim maddelerine kadar tüm ihtiyaçlarını kendilerine dağıtılan kartlar ile karşılayabilecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Saruhanlı Akhisar Gördes Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title