Haberler

Geyve Nehirpark açıldı

Geyve Belediyesi'nin Sakarya Nehri kenarında hayata geçirdiği Nehirpark hizmete açıldı.

Geyve Belediyesi'nin Sakarya Nehri kenarında hayata geçirdiği Nehirpark hizmete açıldı.

Geyve Belediyesi ülkenin birçok yerinden misafir ağırladığı Yöresel Ürünler Üretim Merkezi, Seyir Terası'ndan sonra Sakarya Nehri ile insanların buluşacağı bir tesisi daha hizmete açtı. Nehirde gondol sefası sloganıyla başlanan sosyal tesisin ilk etabının açılışında konuşan Belediye Başkanı Murat Kaya, "Tesisi belediyemizin imkanlarıyla, kredi kullanmadan hayata geçirdik. Sakarya Nehri Rekreasyon ve Gondol Projemizin ilk etabı olan cafe-restoran hayırlı olsun" dedi.

Nehirpark'ın açılışına Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve ilçe protokolü katıldı. Projenin ikinci ve en önemli etabının kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını aktaran Başkan Kaya, "Nehir temizliği, gondolların gezeceği alanda derinlik kazandırma gibi çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. İnşallah kısa sürede nehir ile insanımızın temasını da sağlayarak gondolları suya indireceğiz. Sakarya Nehri'ne gondolların inmesiyle bölgemiz daha da hareketlenecek. Özellikle Marmara Bölgesi'nin cazibe merkezi olacak" diye konuştu.

Göreve geldikleri günden itibaren "Durmak yok çalışmaya devam" sloganıyla hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Kaya, "Birbirine entegre tesisler kurguladık. Şehit Kaymakam M.Fatih Safitürk Seyir Terası ile insanımızın rahat bir nefes almasını ardından Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi ile kadınlarımızı iş hayatına kazandırdık. Sosyal döngünün merkezi yaptığımız tesis hamdolsun ki çevre iller başta olmak üzere ülkenin dört yanından misafir ağırladı. Elde edilen gelirle yetim ve öksüzümüze okul harçlıklarını veriyoruz. Şimdi de nehir ile insanımızın buluşmasını sağlayacak projemizi hayata geçirdik. Hedefimiz her alanda örnek bir Geyve inşa etmek" şeklinde konuştu.

Geyve Belediye Başkanı Murat konuşmasının son bölümünde, "Sakarya Nehri Rekreasyon projemizin hayata geçirilmesinde ciddi destek gördüğümüz isimler var. Onlara teşekkür etmezsek olmaz. Çevre ve Şehircilik eski bakanımız, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Ümraniye Belediyesi eski başkanı Hasan Can'a verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Millete hizmet noktasında eserlerimize emek veren, mesai harcayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Kaya AK Parti Sakarya Geyve Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

title