Haberler

Geredespor'dan Vali Özçimen'e Ziyaret

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Geredespor yönetimi, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Vali Özçimen, Amatör futbolun gelişimi için yürütülen çalışmalara destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali İbrahim Özçimen'e ziyaret anısına Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın Pösteki hediye ederken Gerede spor Kulüp Başkanı Durmuş Demirkol da Gerede spor Kaşkolu hediye etti.

Gerede spor Yönetimini ağırlayan Vali Özçimen'e Gerede spor Kulüp Başkanı Demirkol, lig ve takımın durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Amatör futbolun gelişimi için yürütülen çalışmalara destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Vali İbrahim Özçimen, " Amatör Spor Kulüplerinin her zaman yanındayız. Gençlerimize sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstererek, gençlerin sporun diğer branşlarında da yer almalarını sağlamalıyız. Bunun için spor kulüplerinin farklı branşlarda da faaliyetlere katılmaları için gerekli çalışmaları yapmaları gerekiyor. Örneğin Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz'de gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında Avrupa Şampiyonu oldu. Bu bizleri çok gururlandırdı" dedi.

Geredespor Yönetiminin Vali Özçimen'i ziyaretine Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Gerede İl Genel Meclis Üyeleri Metin Demirbilek ile Üzeyir Ercivan, Geredespor Kulüp Başkanı Durmuş Demirkol ve Geredespor Kulübü yönetimi katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen Gerede Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title