Haberler

Gerçek Sevgi Filmi

Gerçek Sevgi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Gerçek Sevgi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Annesini daha doğum anında, babasını ise yıllar sonra kaybeden Lars etrafındaki herkesin tüm ilgisine ve sevgisine rağmen, içine kapanık ve asosyal bir gençtir. Onunla aynı iş yerinde çalışan Margo’nun tüm yakınlaşma çabalarını, neredeyse kabaca bir tavırla savuşturan Lars günün birinde hiç beklenmedik bir anda bir kız arkadaş ediniverir ve bu andan sonra hayatı dramatik bir şekilde değişir.

İşin ilginç yanı Lars’ın bu ilişkisi çevresindekilerin de hayatını değiştirecektir. Neden derseniz, Lars’ın “sevgilim” diye tanıttığı ve gittiği her yere beraberinde götürdüğü Bianca adlı genç kız aslında anatomik ölçüleri gerçeğe uygun bir şişme bebektir. Ama Lars birçoklarının cinsel bir fantezi aracı olarak kullandığı bu şişme bebekle gerçek bir aşk yaşamaktadır. Lars’ı kısaca muayene eden ve onunla konuşarak iç dünyasını anlamaya çalışan Dr. Dagmar’a göreyse izlenecek en doğru yol Bianca’yı gerçek bir kadın olarak kabul edip, Lars’ın hayal ettiği dünyayı desteklemektir.

Önce aile eşrafı, ardından da tüm kasaba aynen bunu yapar ve kısa bir süre sonra Bianca yarı zamanlı çalışan, boş vakitlerinde çocuklara öyküler okuyan, sosyal hayatı Lars’tan bile daha hareketli olan genç bir kadına dönüşür.

Yönetmen: Craig Gillespie

Senaryo: Nancy Oliver

Oyuncular: Kelli Garner, R.D. Reid, Paul Schneider, Emily Mortimer, Ryan Gosling

Filmin Türü: Komedi, Drama

Orijinal Adı: Lars and the Real Girl

Yapımcı Firma: Sidney Kimmel Entertainment

Yapım Yılı: 2007

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce, İspanyolca

Filmin Süresi: 106 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title