Haberler

Genç Kıza Zorla Uyuşturucu Verildiği İddiası

Mersin'de Hırsızlıktan Sabıkalı Bir Gencin, Kendisi ile Evlenmeyi Reddeden Komşusunun Kızına Zorla Esrar İçirip, Kolundan Uyuşturucu Enjekte Ettiği İddia Edildi. Annesi Tarafından Koma Halinde Hastaneye Getirilen Genç Kız Tedavi Altına Alındı.

Mersin'de hırsızlıktan sabıkalı bir gencin, kendisi ile evlenmeyi reddeden komşusunun kızına zorla esrar içirip, kolundan uyuşturucu enjekte ettiği iddia edildi. Annesi tarafından koma halinde hastaneye getirilen genç kız tedavi altına alındı.

Olay, Halkkent Mahallesi 2993 Ada üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada oturan ve hırsızlıktan sabıkası olduğu belirtilen Metin E. (22) isimli genç, bir süreden beri aşık olduğu komşularının kızı 17 yaşındaki A.Ö.'yü ailesinden istedi. Ancak hem genç kız hem de ailesi bu evliliğe karşı çıkarak, bu isteği reddetti. İddialara göre, bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan Metin E., ismi henüz belirlenemeyen bir arkadaşı ile birlikte genç kızı darp ederek evlerinin yakınlarında bulunan bir depoya götürdü. Burada genç kızı darp etmeye devam ettiği ve zorla esrar içirdiği iddia edilen Metin E.'nin, daha sonra genç kıza elinden uyuşturucu madde enjekte edip annesini aradığı ileri sürüldü. Annesine yaptıklarını anlattıktan sonra Metin E., arkadaşı ile birlikte kayıplara karışırken, olaydan haberdar olan genç kızın annesi Gülay Ö. hemen kızının yanına geldi. Kızının bitkin halde bulan anne Gülay Ö., çağırdığı sağlık ekibi ile kızını Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç kızın yüzünde darp izi bulan doktorlar, elinin üzerinde de enjektör girişi olduğunu raporlarına yazdı.

İlk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen genç kız, burada doktorların yaptığı müdahalenin ardından taburcu edildi.

Emniyet yetkilileri tarafından, zanlı Metin E.'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldığı belirtildi.

(ÖT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title