Haberler

Genç Kadın Abiye Giyebilmek İçin 6 Ayda 57 Kilo Verdi!

Güncelleme:

Bursalı genç kadın, abiye giyebilmek için 6 ayda 57 kilo verdi. Şimdiki halinden çok memnun olan kadın, kocasının kendisine "yeni eşim" diye hitap ettiğini söyledi.

Morbid obezi son yıllarda ülkemizde ciddi bir sağlık problemi haline geldi. Birçok kişi fazla kiloları yüzünden ciddi sağlık problemleri yaşıyor. Aşırı kilo sorunu olanların yaşadığı hastalıktan kurtulmanın tek yolu uzman doktorlar eşliğinde cerrahi operasyondan geçmek.

2 YILDA 150 OBEZ HASTA AMELİYAT OLDU

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde obezler bariatrik cerrahi yöntemiyle mide ve ince bağırsaklarda yapılan operasyonların ardından fazla kilolarından kurtuluyor. Hastanede 2 yılda 150 obez hastası, ameliyatla fazla kilolarından kurtarıldı.

6 AYDA 57 KİLO VERDİ

Fazla kilolarından şikayetçi olan 27 yaşındaki ev hanımı Mine Sözeri, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 6 ayda 57 kilo vererek adeta yeni bir görünüme kavuştu.

Sözeri, kilolarından kurtulduğu için, en çok istediği olan abiye kıyafetini artık giyebilecek.

127 KİLODAN 70 KİLOYA DÜŞTÜ

6 ayda 57 kilo verdiğini belirten Mine Sözeri, "127 kilodan 70 kiloya düştüm. Bu ameliyatı daha önce duymuştum, ama cesaret edemedim. Eşim de ilk başlarda karşı çıkıyordu. Ben artık kafama koymuştum. İstediğim kıyafeti değil, almak zorunda olduğum kıyafeti alıyordum. Bir yere gidince kilomdan dolayı çok utanıyordum. Kıyafet bulamadığım için düğünlere gidemiyordum. Fotoğraf çektirmek istemiyordum. Ama şu an öyle değil. Artık kilolarımın çoğundan kurtuldum. İstediğim yere gidebiliyorum. Hayatım ameliyattan sonra çok değişti. Kocam, benim için, (Yeni eşim) diyor. Bu da çok hoşuma gidiyor. En büyük hayalim abiye elbise giymekti. Şimdi istediğim elbiseyi giyebiliyorum. Çok mutluyum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Harika:

Helal kiz sana....

12
2
yanıtYanıtla
Haydar baba:

Cehenneme girmek için günah gazanmak için ne gadar zahmet çekmiş ibadete günde yarım saat zahmet çekmeğide göze almışmı heyhat insan Ateş için bu gadar zahmet çekermi

9
3
yanıtYanıtla
..:

Kadının rengi kararmış

10
1
yanıtYanıtla
zaza:

ben 55 kiloyum

0
9
yanıtYanıtla
vtvt:

EE yine tipsiz

3
4
yanıtYanıtla
ismetMobil-ANDROID:

Sağlık için daha nekadar verecek 30 kg.....

3
3
yanıtYanıtla
sabırsız:

önemli olan bundan sonrası

3
0
yanıtYanıtla
tatliMobil-ANDROID:

bende anlamıyorum diye şikayet ciyim 49 kiloym ne yapacm üzüldüm:(

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title