Haberler

Gelinlere Özel Fark Yaratan İç Çamaşırları Selmark'ta

Güncelleme:

Mendo's, Selmark'ın hem göze hem de rahatlığa hitap eden 2012 İlkbahar-Yaz iç çamaşırı koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Dünyaca ünlü iç giyim markalarını çatısı altında toplayan Mendo's, Selmark'ın hem göze hem de rahatlığa hitap eden 2012 İlkbahar-Yaz iç çamaşırı koleksiyonunu görücüye çıkardı. Evleneceklere özel ayrı bir koleksiyon hazırlayan Selmark ile her gelin kendini ayrıcalıklı hissedecek.

Mendo's mağazalarında bulabileceğiniz Selmark iç çamaşırları, hem çok büyük rahatlık sunuyor hem de kadınların daha da çekici görünmesini sağlıyor. Evlilik sezonunun açıldığı bu günlerde, gelin adaylarının aradıklarını bulabilecekleri en güzel ürünleri sunan Selmark, her yaşa ve her bedene hitap eden ürünleriyle her bedeni saracak.

Push-Up'lılar, desteksizler, balenli/balensiz büstiyerler ve jartiyerler... Selmark'ın evlenecek olan gelin adaylarına özel olarak hazırladığı koleksiyonda istediğiniz her modeli bulmanız mümkün. İster küçük olan göğüslerinizi büyük gösterin, isterseniz bel kıvrımlarınızı daha fazla ortaya çıkarın. Selmark'ın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki en özel ürünler, kendinizi daha ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak.

Dantellerin, puantiyeli desenlerin en ince dokunuşlarını hissedeceğiniz Selmark'ın İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla, kendini en çekici hisseden gelin siz olacaksınız. İspanyol marka Selmark'ın, kaliteden ödün vermeden ürettiği ürünlerini Mendo's mağazalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title