Haberler

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kilogram Esrar ve Silah Ele Geçirildi

Güncelleme:

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kilogram esrar, 6 kök hint keneviri ve av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonucunda şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bir şahsın ikametinde ve tarlasında 6 kilo kubar esrar, 6 kök Hint keneviri ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karkamış ilçesinde adli makamların koordinesinde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyon yaptı. Titiz planlama ve takip çalışmaları sonucunda şüpheli bir şahsın ikametinde ve tarlasında uyuşturucu madde ve silah olduğu tespit edildi. Şahsın evinde, eklentilerinde ve mısır tarlasında yapılan aramalarda 6 kilogram kubar esrar, 6 kök Hint keneviri ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Operasyon Gaziantep Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title