Haberler

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce Gaziantep Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle sünnet ettirilen 1027 çocuk için 'Sünnet Şöleni' düzenlendi. Düzenlenen şölende, 1027 çocuk için çeyrek altın ve bisiklet dağıtımı yapıldı.

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde GBB Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen şölende, 1027 çocuk için çeyrek altın ve bisiklet dağıtımı yapılırken, kurulan özel oyun parkında sihirbazlık ve çeşitli sahne gösterileri organize edildi.

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

"ÇOCUKLARIMIZI GÜZEL YETİŞTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara sünneti öğretmek, onları güzel yetiştirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Bugün yaşanan sorunlara baktığımızda, dünyanın geldiği sorunlara baktığımızda sünnetten uzaklaştıkça, mutsuz oluyoruz. Kur'an'dan uzaklaştıkça huzursuz oluyoruz. Sağlığımızı kaybediyoruz. O yüzden sevgili peygamberimiz güzel ahlaktır ve biz biliyoruz ki bu dünya büyük bir sınavdır. Bu sınavı geçip cennette buluşmak istiyoruz. Gaziantep'teki bütün belediye başkanlarımız; hayırda yarışıyor, güzellikte yarışıyor. Doğumdan ölüme yaşama dokunmada yarışıyor. Gönül belediyeciliğinde yarışıyor." Çocukları hijyenik şartlarda, sağlıklı şehrin şartlarında sünnet ettiklerini ifade eden Başkan Şahin, "Hep birlikte çok güzel çalışma yapıldı. Sünnet çocuklarımıza hediyeleşmek sünnet dedik ve bisikletler hediye ediyoruz. Güle güle kullanın" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

VALİ DAVUT GÜL'DEN ÇOCUKLARA FORMA MÜJDESİ

Gaziantep Valisi Davut Gül ise organizasyondan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkürlerini sunarak, "1027 tane evladımız var. Bunların spor yapabilmeleri için Gaziantep spor formalarını da biz hediye edeceğiz, hayırlı uğurlu olsun. Sayın Fatma Şahin öncülüğünde Gaziantep'in spor şehir olması kültür şehri olması daha yaşanabilir bir hale gelmesi için sizlerle birlikte çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

"BAŞKAN ŞAHİN ÖNCÜLÜĞÜNDE MUTLULUĞA TANIK OLUYORUZ"

Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de, bugün çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Çocuklarımız için çok önemli bir adım atarak, güzel hayırlı bir günde beraberiz. Rabbim mürüvvetlerini göstersin, acılarını göstermesin, bahtları açık olsun. Ülkemizin, milletimizin İslam aleminin bahtı hep iyi olsun, sağ olun, var olun. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in öncülüğünde güzelliğe, mutluluğa tanık oluyoruz. Bir sünnetin ihyasını hep beraber görüyoruz. Yavrularımızın bu mutlu günlerini görüyoruz. Bisikletlerine de hayırla binsinler inşallah" diye konuştu.

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

"YARINLARIMIZ GELECEĞİMİZ"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak, bu etkinlikte iki büyük hayrın olduğuna dikkati çekerek, "Birisi evlatlarımızın sünnet olması, birisi de onların bisiklete kavuşması. Bu evlatlarımız, bizim kıymetli evlatlarımız. Yarınlarımız, geleceğimiz" dedi.

Gaziantep'te sünnet ettirilen 1027 çocuğa, çeyrek altın ve bisiklet dağıtıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İl Sağlık Müdürlüğü Gaziantep Valiliği Gaziantep Sünnet Çocuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title