Haberler

Gaziantep Evde Mahsur Kalan Yaşlı Adamı Itfaiye Kurtardı

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 5 katlı binanın en üst katındaki dairenin kilitli kapısını açamayınca mahsur kalan 75 yaşındaki Mehmet Yıldırım'ı itfaiye ekipleri kurtardı.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 5 katlı binanın en üst katındaki dairenin kilitli kapısını açamayınca mahsur kalan 75 yaşındaki Mehmet Yıldırım'ı itfaiye ekipleri kurtardı.Olay, öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi'ndeki 5 katlı Çınar Apartmanı'nın en üst dairesinde oturan Mehmet Yıldırım, kilitlediği kapıyı hastalığı nedeniyle yürüyemediği için açamayınca içeride mahsur kaldı. Oğlu Bekir Yıldırım'ın içeri giremediği evde mahsur kalan yaşlı adamın sağlık durumundan endişe edilmesi üzerine polis ve itfaiye seferber oldu. İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla çıktıkları dairenin balkonundan içeriye girip kapıyı açtı. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Yıldırım Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title