Haberler

Gaziantep Basketbol - Sakarya Bşb Basketbol Maçının Ardından

Gaziantep Basketbol - Sakarya BŞB Basketbol maçının ardındanMücahit YOLCUGAZİANTEP,(DHA)Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic Zoric, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, lig mücadelesi için gelecek maçı da kazanmaya çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol - Sakarya BŞB Basketbol maçının ardından

Mücahit YOLCUGAZİANTEP,(DHA)

Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic Zoric, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, lig mücadelesi için gelecek maçı da kazanmaya çalışacaklarını söyledi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında sahasında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Basketbol'u 79-67 mağlup eden Gaziantep Basketbol'da başantrenör Nenad Markovic Zoric, karşılaşmayı değerlendirdi.

Markovic, şunları söyledi

Her maçımız, bundan sonra final niteliğinde. Bu maça da bunun bilincinde çıktık. Biz maçlara yaklaşırken her maçı, son maçımızmış gibi oynuyoruz. Maçın başından beri güçlü ve istekliydik. Maç boyunca da bunu yaptık. Özellikle maçın 3'üncü periyodunda onların geri gelmesini sağlayan 13 sayıyla öne geçtiğimizde, özellikle konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan hatalardan yaptığımız top kayıplarıyla farkı 3'üncü çeyrekte 3 sayıya kadar düşürdüler. 12 tane servis atışı kaçırdık, bu ciddi olamaz. Önümüzdeki maç en önemli maçımız, ona konsantre olup maçı kazanmaya çalışacağız.

Sakarya Büyükşehir Basketbol'un başantrenörü Burak Selçuk Ernak ise rakip takımı kutlayarak, 38 tane faul atışı yiyip maç kazanmak kolay değil. Maçla alakalı daha fazla konuşmak istersem bunu 50-60 bin liralık ceza şovuna çeviririm burada. Bunu da tahmin edeceğiniz gibi yapmıyorum. Bütün takımlara kalan haftalarda başarılar dilerim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Sakarya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title