Haberler

FIFA Hakemleri Kokart Taktı

Abdurrahman ARICI DA ORADAYDI FIFA Yardımcı Hakem olarak görev yapacak Orkun Aktaş, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan, Volkan Narinç, Serkan Ok, Tarık Ongun, Mehmet Cem Satman, Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz'ın kokartlarını, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Mehmet Ufuk Özerten, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı ile MHK Başkanı Zekeriya Alp taktı.

Abdurrahman ARICI DA ORADAYDI FIFA Yardımcı Hakem olarak görev yapacak Orkun Aktaş, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan, Volkan Narinç, Serkan Ok, Tarık Ongun, Mehmet Cem Satman, Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz'ın kokartlarını, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Mehmet Ufuk Özerten, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı ile MHK Başkanı Zekeriya Alp taktı. FIFA Futsal Hakemi olan Kamil Çetin ve Ozan Soykan'ın kokartını ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Genel Başkanı sıfatıyla taktı. FATİH TERİM DE KOKART TAKTI

FIFA plaj Futbolu Hakemleri Serdar Akçer, Arda Ergene ve Yeliz Topaloğlu ise kokartlarını, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fethi Heper'den aldı. FIFA Kadın Hakemi olan Dilan Deniz Gökçek, Dilek Koçbay, Melis Özçiğdem ve Hilal Tuba Tosun Ayer'a kokartını TFF Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı taktı. FIFA Yardımcı Hakemleri olan Seçil Demirel, Deybet Gök, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç'a kokartını, TFF Futbol Direktörü Fatih Terim taktı. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından akşam yemeğiyle son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Arıcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title