Haberler

Fetö'den Gözaltına Alınan 10 Kadın Serbest

MANİSA'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kadından 10'u, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınması ardından serbest bırakıldı.

MANİSA'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kadından 10'u, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınması ardından serbest bırakıldı. Diğer 7 şüpheli kadının işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PYD soruşturması kaqpsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçen 10 Ocak'ta Şehzadeler ve Yunusemre İlçeleri'ndeki, önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyonlar düzenledi. FETÖ/PDY'nin kadın yapılanmasına yönelik operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 10'u Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında pişman olduklarını, soruşturmaya yardımcı olacaklarını, her zaman devletin yanında duracaklarını belirtip, örgütün böyle bir darbe girişiminde bulanacağını farketmedikleri belirtmeleri üzerine, işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer kadın şüpheliler N.D., N.K., S.B., T.O., Z.S., T.K. ile E.E.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

TUTUKLU SAYISI 601 OLDU

Manisa'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana aralarında kamu görevlisi, öğretim görevlisi, polis, öğretmen, işadamı, sanayici, esnafın da bulunduğu toplam 601 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklananlardan 491'inin kamu personeli olduğu belirtildi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Cumhuriyet Başsavcılığı Yunusemre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 3 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title