Haberler

Fb Otobüsüne Yapılan Saldırı - Balıkesirsporlu Gökhan Ünal

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gökhan Ünal ile röportaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Süper Lig takım kaptanlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Balıkesirspor Kaptanı Gökhan Ünal "Rakip takım taraftarı olsun, biz olsun takım kaptanları ile saha içerisinde daha dostane ve arkadaşça, her şeye ılımlı ve pozitif bakacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gökhan Ünal ile röportaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Süper Lig takım kaptanlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Balıkesirspor Kaptanı Gökhan Ünal "Rakip takım taraftarı olsun, biz olsun takım kaptanları ile saha içerisinde daha dostane ve arkadaşça, her şeye ılımlı ve pozitif bakacağız" dedi.AA Muhabirine konuşan Ünal, toplantıda Fenerbahçe'ye yapılan saldırının ele alındığını söyledi. Fenerbahçe'nin başına gelenlerin tüm kulüplerin başına gelebileceğini belirten Ünal şöyle konuştu: "Herkes taşın altına elini sokacak. Rakip takım taraftarı olsun, biz olsun takım kaptanları ile saha içerisinde daha dostane ve arkadaşça, her şeye ılımlı ve pozitif bakacağız. İnşallah bu toplantıdan sonra önemli kararlarda alınacak. Hem kulüpler hem de taraftarlar açısından toplantının sağlıklı geçtiğini umuyorum. Önümüzdeki süreçte bu tür toplantılar daha da sıklaşacak. Futbolu sadece futbol olarak yaşamaya çalışacağız. Bu toplantıların dokunduğumuz noktaya varmasını umuyoruz"

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesirspor Gökhan Ünal Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title