Haberler

Fanta Gençlik Festivali'nin Konya'daki 14. Konserini, 75.000 Müzik Sever İzledi!

Güncelleme:

12. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın'la taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin 14. konseri Konya'da, 75.000 müzik severin katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82.000 km yol yaparak, 5 milyon izleyiciyle buluşan, bu yıl da toplam 16 ilde festival severlerle buluşmaya devam eden Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali'nin Konya'daki konseri, 75.000 müzik severin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 14. konser, Konya M1 Merkez AVM Otoparkı'nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 75.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu'ya "Tablet Pankart"

Tüm enerjik ve duygusal parçalarını 75.000 kişiyle seslendiren sanatçıya hayranları, tablet bilgisayar üzerinden "Kenan" pankartı açarak renkli görüntüler yaratırken Kenan Doğulu, "Güzeller İçinden" şarkısında orkestrasıyla beraber sahnede halay çekti. Sahneden bol bol seyircileriyle şakalaşan sanatçı, "Ne de olsa tekrar bir konserde karşılacağız. O zamana dek kendinize çok iyi bakın." diyerek sahneden ayrıldı.

Şebnem Ferah'tan Hayranlarına Anlamlı Teşekkür

Konyalı hayranlarının çığlık ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Şebnem Ferah, "Sevgili dostlarım hoş geldiniz. Sizi burada gördüğümüz için çok mutluyuz. Sizleri böyle gördükçe bir kez daha inanıyorum ki Mevlana'nın bu şehirden çıkması tesadüf değil. Her biriniz sanki Onun ruhunu taşıyor ve yansıtıyor gibisiniz. Bir müzisyen daha ne ister?" diyerek hayranlarını sevgiyle selamladı.

Emre Aydın'dan "Resimdeki Gözyaşları"

Coşkulu Konya dinleyicileri için en sevilen şarkılarını seslendiren Emre Aydın, 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamında ilk kez, Cem Karaca'nın unutulmaz eseri "Resimdeki Gözyaşları" ve bir Sezen Aksu klasiği olan "Sorma" yı okuyarak, hayranlarından büyük alkış aldı. "Biz kendi hazırladığımız şarkıları hazırlarken defalarca okuyor ve bazen yoruluyoruz. Ama ne zaman ki sizin karşınızda söylüyoruz, işte o zaman yorgunluk kalmıyor. Bana Konya seyircisini soran herkese mükemmel olduğunuzu söyleyeceğim." diyerek, izleyenlerine teşekkür etti.

Festival yoluna, 12 Eylül'de Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

12 Eylül – Denizli / Pamukkale Üniversitesi ve 14 Eylül – İstanbul / Santralİstanbul.

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekânın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan Doğulu Türkiye Konya Fanta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title