Haberler

Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisi altına alıyor

Güncelleme:

İstanbul'da devam eden Eyyam-ı Bahur sıcakları, vatandaşları ve turistleri zor durumda bırakıyor. Sıcaklardan kaçan insanlar gölgelerde dinlenerek serinlemeye çalışıyor.

Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisine almaya devam ediyor

İSTANBUL - "Eyyam-ı Bahur" etkisinin sürdüğü İstanbul'da kavuran sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sıcaklıklardan kaçan vatandaşlar gölgelerde dinlenerek sıcaklığın etkisinden kaçmaya çalışıyor.

Megakent İstanbul'da "Eyyam-ı Bahur" sıcakları etkisi devam ediyor. Bunaltan sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşattı. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Taksim ve İstiklal Caddesi'ne gelenler, güneşin yakıcı etkisinden Gezi Parkı'nda gölge altında dinlenerek kaçınmaya çalıştı. Kuşlar Gezi Parkı'ndaki fıskiyedeki su havuzu içerisinde serinlerken, fıskiyedeki suyu şişeye dolduran vatandaşlar kafalarından aşağı dökerek serinlemeye çalıştı.

Sıcakların yüksek olduğunu söyleyen Ahmet Kaya, "Bugün çok sıcak, nem oranı çok yüksek namazdan çıktık. Taksim meydanında yürünecek hali yok. Ağaçların altına geldik oturduk. Yine sıcak var ağaçların altında bile sıcak var. 40-45 dereciyi bulur yani, sıcaklar çok o yüzden herkes gölgeliklerde parklarda bizde oturup dinlenelim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title