Haberler

Eskişehir - Mehmet Erdem Odunpazarı Konserinde Klip Sözü Verdi Hem de Pasta Kesti

Mehmet Erdem Odunpazarı konserinde klip sözü verdi hem de pasta kestiEskişehir'in Odunpazarı'nda Ahşap ve Cam sanatları festivalleri devam ediyor.

Mehmet Erdem Odunpazarı konserinde klip sözü verdi hem de pasta kesti

Eskişehir'in Odunpazarı'nda Ahşap ve Cam sanatları festivalleri devam ediyor. Festivaller kapsamında Mehmet Erdem konser verdi.

Odunpazarı Meydanı'nda gerçekleşen konsere binlerce vatandaş katıldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Mehmet Erdem, izleyenlere adeta müzik ziyafeti çekti. Konser sırasında bir süpriz yaşandı. Sanatçı Mehmet Erdem'e hediye vermek için sahneye çıkan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un doğum günü kutlandı. Vatandaşlar hep bir ağızdan Belediye Başkanı Kurt için doğum günü şarkısı söyledi.

MEHMET ERDEM YENİ KLİBİNİ ODUNPAZARI'NDA ÇEKECEK

Belediye Başkanı Kurt, "Sevgili gençler hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben böyle doğum günü kutlamalarına alışık değilim. Sürpriz oldu. Ama sokaktaki Ahmet amcamız, Emek Mahallesi'ndeki Hatice teyzemiz doğum gününü nasıl kutluyorsa ben de öyle kutluyorum. Ünlü sanatçımız Mehmet Erdem iyi ki geldin; ağzına, yüreğine sağlık çok teşekkür ediyorum. Bu manzarayı görünce neden biz daha önce Mehmet Erdem'i getirmemişiz dedim. Yeni bir klip çekiyormuş, onu Odunpazarı'nda çeksin istiyoruz, söz verdi. Festivalimiz kapsamında bugün 1500 ağaçlık bir orman diktik. Adına da Adalet Ormanı dedik. Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan unsur adalet. Hepimize lazım. Adaleti koruyalım" dedi. Belediye Başkanı Kurt'un konuşması coşkuyla alkışlanırken Mehmet Erdem'in klibini Odunpazarı'nda çekeceği sözü halkı daha da heyecanlandırdı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ESKİŞEHİR (DHA)

==================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Ahmet Kurt Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title