Haberler

"Eser Sayısı Artıyor"

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu: "Kocaeli'nin güzelliklerini, Gönül vererek ortaya çıkarttık"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'nin güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli -8 adlı fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. NCity Alışveriş Merkezinin üst katında gerçekleştirilen ödül törenine ilgi hayli yoğun olurken, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli'nin güzelliklerinin, gönül vererek gün yüzüne çıkartıldığını vurguladı.

"ESER SAYISI ARTIYOR"

15 ilden 295 fotoğraf sanatçısının 1819 eserle katıldığı yarışmanın ödül töreninde ilk konuşmayı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat yaptı. Katılımcı ve eser sayısının her yıl artığını belirten Polat, yarışma sayesinde Kocaeli'nde yaşanan değişimin gelecek nesillere aktaracaklarını ifade etti.

"FOTOĞRAFLARDA İKİ SANATÇI VAR"

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise, yarışmada ödül alan fotoğraflarda iki sanatçı olduğunu vurgulayarak, "Birinci sanatçı fotoğrafı önümüze getirerek bizlere sergileyen arkadaşlarımız. İkinci sanatçı ise büyük çoğunluğu insan eliyle yapılan eserin oluşmasına katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibidir. Ben her iki sanatçıyı ve yarışmaya katkısı olan herkesi tebrik ediyorum" dedi.

"BİRLİKTE KOCAELİ'Nİ TANITIYORUZ"

Kocaeli'nin güzelliklerini 8 yıldır gün yüzüne çıkartılmasında fotoğraf yarışmasına katılan sanatçıların büyük katkısı olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, yarışma ile sadece Kocaeli'nin güzelliklerini belgelemekle kalmadıklarını, uluslar arası alanda da ilimizi daha iyi tanıttıklarını kaydetti. Karaosmanoğlu, yarışmaya emek veren jüri ekibine ve yarışmaya katılan eser sahiplerine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek sözlerini noktaladı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Yarışmanın birincisine ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birlikte verdi. İkincilik ödülünü Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, üçüncüsü ve KBB Özel Ödülünü, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Mansiyon ve Jüri Özel Ödülü'nü, Vali Yardımcısı Ali Sözen ve mansiyon kazanan yarışmacılara Genel Sekreter Ersin Yazıcı ödüllerini takdim etti.

14 ARALIK'A KADAR AÇIK

Bu yıl ilki düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli-8adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler, 14 Aralık 2012 Cuma gününe kadar Kocaelililer tarafından görülebilecek.

Jüri Üyeleri

Servet SEZGİN Fotoğraf Sanatçısı

Oktay ÇOLAK Fotoğraf Sanatçısı

Cengiz AKDUMAN Fotoğraf Sanatçısı

Cengizhan Günesen KASK Başkanı

Ömer POLAT Kocaeli Bşh. Bld.Temsilcisi

TFSF Temsilcisi

Serdar AKYAY

Dereceye girenler:

Birincilik Ödülü : 5.000 TL

İkincilik Ödülü : 3.000 TL

Üçüncülük Ödülü : 2.000 TL

B.Ş.B Özel Ödülü : 1.000 TL

Jüri Özel Ödülü : 750 TL

Mansiyon 1 : 500 TL

Mansiyon 2 : 500 TL

Mansiyon 3 : 500 TL

Satın alma (Sergilemeler) : 100 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu İlyas Şeker Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title