Haberler

Esenyurt'ta Bir Hurdalık Alanda Yangın

Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hurdalıkta çıkan yangında çevrede paniğe neden oldu.

Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hurdalıkta çıkan yangında çevrede paniğe neden oldu. Hurdalığın içinde bulunan bir kamyonet de tamamen yandı.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU - DHAİSTANBUL

Olay, Esenyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında 874 Sokak içersinde bulunan bir hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yangına Esenyurt, Avcılar ve Bahçeşehir'den gelen itfaiye ekiplieri müdahale etti. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, hurdalığın içerisinde yanan bir kamyonet olduğunu fark etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından hurdalık ve içerisnde bulunan kamyonet tamamen söndürüldü. Yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekiplerinin de hazır beklediği görüldü.

MAHALLE ARASINDA HURDALIK OLMAZ

Olayın meydana geldiği sokakta oturan Murat Taş isimli bir vatandaş, Olayın nasıl çıktığını bilmiyorum ama olaydan rahatsızım. Gecenin ikisi ve 3'ünde rahatsız oluyorum. Mahalle arasında hurdalık olmaz kardeşim. Defalarca belediyeye de bildirdik ama bir sonuç alamadık. Sonucu hep beraber görüyoruz. Böyle bir zihniyet olmaz. Doksan yaşında adam bastonla sokaklarda geziyor, var mı böyle bir şey dedi.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title