Haberler

Esenler'de "AİLE Saadeti"

Güncelleme:

Esenler'i İstanbul'un en çok kültür tüketen ilçesi haline getirmeyi hedefleyen Esenler Belediyesi, ilçe halkını seçkin tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde sahnelenen "Aile Saadeti" adlı oyun tiyatro severlerinin beğenisini topladı.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Aden Sanat'ın hazırladığı bir komedi oyunu olan "Aile Saadeti", Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Sekiz sahneden oluşan iki perdelik oyun, Esenlerli tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

İki çocuklu zengin ve sosyetik bir ailenin huzur ve aile içi birlik arayışı konu alan oyunda; şirket patronu Nihat Bey ve ev kadını olan eşi Ayten Hanım; üniversite mezunu Yasin, onun kardeşi ve üniversite birinci sınıf öğrencisi Nagehan ve evin hizmetçisi Necla ailenin fertleridir. Lüks bir yaşam süren ailemiz iflastan sonra hayatları, karakterler, ve ruh halinde bütünüyle bir değişime uğrar. İflastan sonra aile fertleri, maddi kayıpları yanında sosyetik çevrelerini, lüks alışkanlıklarını da kaybederler. Yeni hayatları ve taşındıkları fakir semt, onları geçmişlerini ve bugüne dek inandıkları değerleri sorgulamanın eşiğine getirir.

Mustafa Alp'in yazıp, Ebru Kara'nın yönettiği oyunda Gamze Özalan(Ayten Hanım), Yakup Yavru (Nihat Bey), Hüseyin Yaman (Yasin), Zuhal Öztürk (Nagehan), Başak Öztürk (Necla) rolünü üstleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Topbaş İstanbul Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title