Haberler

Eş Başkanlara Ziyaret

Güncelleme:

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçiye ziyaret.

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve Müdür Yardımcıları Yıldırım Usta ile Kemal Demir Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçiyi makamında ziyaret etti.

Elazığlı olan ve Hakkari'de 5 aydır göreve başlayan Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Akif Bildirici Hakkari'de yeni olduğunu ve kurumlar ile yeni yeni tanıştığını bu kapsamda Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi ile tanışmak ve Hakkari Belediyesi ile ortak projeler gerçekleştirmek için Eş Başkanları ziyaret ettiklerini belirtti.

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Akif Bildirici'nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, gerçekleşen ziyaretin önemli olduğunu vurgulayarak Hakkari Belediyesi olarak Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünün hazırlamış olduğu bir takım projelere destek verip ortaklaşa çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilek Hatipoğlu Kemal Demir Hakkari Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title