Haberler

Erzurum'da elma şekerli karne dağıtımı

ERZURUM'da, 173 bin 611 öğrenci yarıyıl tatiline başladı.

ERZURUM'da, 173 bin 611 öğrenci yarıyıl tatiline başladı. Merkez Yakutiye ilçesindeki bir ilkokulda birinci sınıf öğrencilerine karnelerini veren Vali Okay Memiş, okul idaresinin hazırladığı elma şekerlerini de ikram etti.

Yarıyıl tatilinin başlaması sebebiyle Sabancı İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile birlikte birinci sınıf öğrencilerinin yanına giden Vali Okay Memiş, çocuklarla sohbet etti. Okuma- yazma öğrenen çocukları tebrik eden Vali Memiş, tek tek karnelerini verdi. Vali Memiş, öğrencilere okul idaresi tarafından hediye olarak hazırlanan elma şekerlerini de ikram etti. Sınıfları gezerek öğrencilere karne dağıtan Vali Memiş, okullarda oyunlar eşliğinde eğitim ve öğretim verildiğini söyledi. Elma şekerlerinin okul idaresinin bir hediyesi olduğunu belirten Vali Memiş, "Çocuklarımızı hayata yetiştirmeye çalışıyoruz. Erzurum olarak hem Türkiye'deki illerimizle hem de dünya ile yarış içindeyiz. Milli manevi değerlere uygun, ülkesini, vatanını, toplumu seven bireyler olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bilim, fen, teknoloji, ileri demokrasi, insan hakları, adalet gibi çok önemli erdemleri onlara vererek yetiştirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olan Erzurum'da çok güzel okullar bulunduğunu anlatan Vali Memiş, "Çok iyi yetişmiş öğretmenlerimiz var. Eğitimde hedeflerimiz var, bulunduğumuz sıradan en az 10 basamak yükselmeyi istiyoruz. 2023 hedefimizde eğitimde ilk 10 vilayet arasına girmek var. Bunu öğretmenlerimizle, okul idarecilerimizle, veli ve öğrencilerimizle başaracağız" dedi.

Erzurum'da 9 Eylül'de başlayan 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı, bugün çalan zille sona erdi. Erzurum'da 12 bin 24 öğretmen ve 173 bin 611 öğrenci 15 günlük tatile başladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title