Haberler

Erzurum'a, 340 Milyon Liralık Avm ve Rezidans Projesi

Mng Holding tarafından Erzurum'a 340 milyon liralık yatırımla, 25'er katlı 4 bloktan oluşan 763 konut ile alışveriş merkezi yapılacak.

Mng Holding tarafından Erzurum'a 340 milyon liralık yatırımla, 25'er katlı 4 bloktan oluşan 763 konut ile alışveriş merkezi yapılacak.

Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki eski oto terminalinin yerine MNG Holding tarafından yapılacak rezidans ve alış veriş merkezinin tanıtımına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile birlikte MNG Holding Başkan Yardımcısı Abiş Hopikoğlu ve proje mühendisleri katıldı. Başkan Ahmet Küçükler yatırımı, 'Beni çok heyecanlandıran proje' diye nitelendirirken, Başkan Yardımcısı Abiş Hopikoğlu, MNG Residence ve MNG Mall'in 384 bin metrekare olacağını ve 340 milyon liraya çıkacağını anlattı. MNG Residence'nin 25'er katlı 4 bloktan oluşacağını, içinde 52 ile 240 metrekare arasında değişen 763 daire bulunacağını belirtti. Abiş Hopikoğlu, yeşil alan miktarının 17 bin metrekareye çıkarıldığını, 1906 taşıtlık kapalı otopark yapacaklarını ve projenin 2015 yılının sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Küçükler Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title