Haberler

Erzincan Valisi OSB Yatırımcıları ile Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat ve OSB Bölge Müdürü Ergül Kolak organize sanayi bölgesindeki sabah kahvaltısında yatırımcılarla bir araya gelerek; OSB yatırımcılarının sorunlarını dinleyip fikir alış verişinde bulundular.

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat "Dünya ülkeleriyle ile makro düzeyde ekonomik ve ticari bir bütünleşmeye doğru gidildiği günümüzde çok eski ve köklü bir tarihi geçmişi olan Erzincan, Türkiyedeki bu gelişmeye paralel olarak sanayi yatırımlarında bir atılım gerçekleştirecektir " dedi.

Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir ise bu tür anlamlı organizasyonlarla bir araya geliyor olmanın gerek Sanayicileri yakından tanımak ve gerekse karşılaştıkları sorunları dinleme açısından büyük önem taşıdığını belirterek; "Hepimizin gayesi İlimizin gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Bugün gelinen noktada İlimiz, Organize Sanayi Bölgemizde uygulanan teşvikler ve alt yapıda yatırımcıların talep ettiği teknik altyapı yatırımlarının tamamlanması ile yatırım yapılması cazip hale getirilmiştir. İlimizin, gerek alt yapısı gerekse sosyal yapısıyla sanayi gelişimi için hazır haldedir, Devletimizin uygulamaya koyduğu teşvik ve desteklerden maksimum düzeyde yararlanılması, yatırımcı ve istihdamın artırılması yönünde hiçbir engel bulunmamaktadır." dedi. Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir gelişmekte olan Sanayi Bölgesinde hizmet işleyişinin sürekliliğini sağlamak açısından sorunlara çözüm getirmenin çok önemli olduğunu vurguladıktan sonra Valiliğimiz olarak Erzincan ekonomisinin geleceği olan Organize Sanayi Bölgesi'ne desteklerinin hız kesmeden süreceğini belirtti.

İşletmelerin durumlarının tek tek gözden geçirildiğini sorunlarını ele alarak çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda bütün yatırımcılara bol kazançlı ve başarılı bir dönem dileklerinin iletilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Akdemir Selçuk Polat Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title