Haberler

"Ergenekon" Davası

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 66'sı tutuklu 275 sanığın yargılandığı "Ergenekon" davasının 270.duruşmasına,...

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 66'sı tutuklu 275 sanığın yargılandığı "Ergenekon" davasının 270. duruşmasına, avukatlarla yaşanan tartışma nedeniyle ara verildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 270. duruşması başladı. Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese'nin, birleşen bir dava dosyasının iddianamesini okuyacağını belirtmesi üzerine, sanık avukatları söz istedi. Özese, avukatlara söz vermedi.

Bunun üzerine Özese ile avukatlar arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Salondaki izleyiciler de avukatları destekleyerek, alkışlamaya başladı.

Mahkeme Başkanı Özese, izleyicilerin dışarı çıkarılması için duruşmaya ara verdi.

Muhabir: Enes Can

Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Hüseyin Özese Mustafa Balbay İlker Başbuğ Veli Küçük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title