Haberler

Erdoğan'ın Ekose Ceketi, Ermenistan'ı Karıştırdı

Güncelleme:

Ermenistan'ın en medyatik siyasetçilerinden Surik Khachatryan'ın bir festivalde giydiği ceketin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ceketine benzetilmesi ülkede tartışma yarattı.

Ermenistan'ın Syunik Bölgesinde geçen hafta gerçekleşen 'Koyun Kırpma Festivali'nde bir ilk yaşandı. Ermenistan'ın en medyatik siyasetçilerinden Syunik Valisi Surik Khachatryan'ın ceketi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ınkine olan benzerliğiyle ilgi çekti. Ceketinin Türkiye Cumhurbaşkanı'nın ceketine benzetilmesi, Vali Khachatryan'ın pek de hoşuna gitmedi.

ERDOĞAN, RAHAT GİYİNMEYİ SEVİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kareli ceketi, geçen yıllarda uzun bir süre basının ilgisini üzerine çekmeyi başarmış, hatta moda tasarımcılarının ve giyim sektörünün önde gelen isimleri tarafından değerlendirilmişti. Hatırlayanlar varsa, İstanbul'un ünlü 'smokinci'si Levon Kordonciyan bile, Erdoğan'ın rahat giyinmeyi sevdiğini, beyaz yerine mavi ya da farklı renklerde gömlek giyerek bir ilke imza attığını, özellikle kareli ceketleri çok iyi taşıdığını belirtip, "Cumhurbaşkanımız dünyayı takip etmiyor, kendi modasını yaratıyor" demişti.

YERLİ ÜRETİME TEŞVİK

O günlerde, giyim sektöründeki holding kurulu başkanları, Erdoğan'ın yerli üretimi teşvik etme hedefi ile Türk markalarından yaralandığına dem vurup sadece zevkini değil, aynı zamanda iyi ve sağlıklı fiziğini de övmüşlerdi.

ERMENİSTAN'I KARIŞTIRAN CEKET

Bu kadar ilgiden olsa gerek 'Erdoğan'ın ceketi' sadece Türkiye basınında değil, Ermenistan basınında da haberlere konu olmuştu. Fakat geçen hafta Ermenistan'daki Koyun Kırpma Festivali'ne katılan Syunik Valisi Surik Khachatryan'ın Erdoğan'ın ceketlerine benzeyen bir ceket giymesi, Ermenistan basınında şaşkınlık yarattı.

KADIN GAZETECİYİ YERİN DİBİNE SOKTU

Özellikle Taşnaksutyun basın organı Yerkir Medya'dan bir gazeteci, bu ceketin Türkiyeli Sarar firmasına ait olabileceğini düşündüğünden olsa gerek, festival sonunda Khachatryan'a ceketin firmasını sordu. Sorunun cevabını yazılı olarak mutlaka göndereceğini söyleyen ve ilgiden hoşnut olan Vali'yi "Bu ceketin benzerini Erdoğan giyiyor, haberiniz var mı?" sorusu ise çok kızdırdı. "Sen kendi giydiklerini Erdoğan'ın karısının kıyafetleri ile karşılaştır" cevabı ise hem soruyu soran kadın gazeteciyi, hem de kamuoyunu şaşkınlığa uğrattı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ermenistan Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

500

Yorumlar (173)

ali:

yeter artık her yerde çıkıyor sırf görmemek için televizyon izlemiyorum

152
6
yanıtYanıtla
BilalbilomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

3.5 milyon Ermeni kalmış diyor birde utanmadan adamların kökünü kuruttunuz !

137
4
yanıtYanıtla
ali:

erken seçim olursa bu sefer yüzde kırk asla alamazlar yüzde 30 anca alır ülke on senede 1000 sene her dalda geriye gitti

67
27
yanıtYanıtla
lım:

ÇOK KOMİK GÜNDEMDE TUTMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAZIYORSUNUZ, SANKİ ÇOK MÜHİM BİR HABER AYRICA BİR PARÇA PAÇAVA İÇİN , BİRAZ İNANDIRICI OLUN MİLLETİ SALAKMI ZANNEDİYOR BUNU YAZAN

69
9
yanıtYanıtla
yarali:

bosa karismayin ermenisdan o ceketi sizin adaminizdan kopya eden bizim tepemizdeki

67
11
yanıtYanıtla
ve:

Allah kimseyi şaşırtmasın. . ibret ve dehşetle izliyorum.

77
0
yanıtYanıtla
birisimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adamlar Türklerin ceket benzerligine bile tahammül edemiyo görün ermeni kardeslerinizi

72
3
yanıtYanıtla
PARDUSmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

YAV BEN BUNUN Bİ KÜÇÜĞÜNÜ Koyunların yeni çobanının giydiğini gördüm:))

63
9
yanıtYanıtla
metehanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

fakir ermeni ler siz bizim yani Büyük Türk milletinin hizmetkarlarisiniz hatta bir çoğunuz ülkemizde hasta ve yaşlı bakıcı liği yapıyor...

6
53
yanıtYanıtla
murti:

adamın ceketi bile düşmanı kızdırmaya yetiyor. büyüksün reis.

21
36
yanıtYanıtla
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title