Haberler

Enka Kültür Sanat Buluşmaları'ndan, Salı Suareleri

Güncelleme:

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nda her Salı, tiyatro gecesi var.

Gelenekselden çağdaşa tüm sanat anlayışlarına 26 yıldır ev sahipliği yapmanın gururunu taşıyan ENKA Kültür Sanat, "Sanat Uzun Hayat Kısa!" diyor; Salı akşamları tiyatroyla buluşuyor.

11 ve 18 Şubat Salı akşamı iki ayrı Oyun Atölyesi gösterimine ev sahipliği yapacak olan ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nda "Kim Korkar Hain Kurttan" ve "Nehir" perde diyecek.

Amerikan Tiyatrosu'nun önde gelen yazarlarından Edward Albee'nin başyapıtı olarak kabul edilen "Kim Korkar Hain Kurttan", 11 Şubat Salı akşamı, Hira Tekindor yönetiminde Zerrin Tekindor, Tardu Flordun'un performanslarıyla ENKA'nın konuğu oluyor. 18 Şubat Salı akşamı ise, usta oyuncu Haluk Bilginer'in hem yönettiği hem de oynadığı "Nehir"de, Bilginer'e, Canan Ergüder ve Ayça Bingöl eşlik ediyor.

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, "Sanat uzun, hayat kısa" sloganıyla, 12 etkinlikte, 52 sanatçı ile 4 Şubat – 25 Mart 2014 tarihleri arasında seyircisiyle bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zerrin Tekindor Haluk Bilginer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title