Haberler

Enerji Şirketinden Öğrencilere Kitap

Zonguldak'ta faaliyet gösteren enerji üretim şirketi, Valilik ile imzaladığı protokol kapsamında ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilere 165 bin 108 kitap dağıtacak.

Zonguldak'ta faaliyet gösteren enerji üretim şirketi, Valilik ile imzaladığı protokol kapsamında ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilere 165 bin 108 kitap dağıtacak. Şirket, kentte yaşayan 20 Roman kadının umre masraflarını da karşılayacak.

Kitap ve umre projesinin protokolü, Vali Ali Kaban ile şirket genel müdürü Emir Eren arasında imzalandı. İmza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Müftüsü Mürsel Öztürk de hazır bulundu. Vali Ali Kaban, protokol gereği okuma alışkanlığı ve insan sevgisi temelli davranış eğitimi kazanmaları, ayrıca hayal güçlerini destekleyerek araştırmaya yönelik bir bilinç oluşturmak amacıyla 8 ilçedeki ilkokul öğrencilerine toplam 132 bin 523 kitap dağıtıldığını söyledi. Protokol kapsamında liselere de Ermeni meselesi hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla 500 cilt Ermeni Meselesi özel sayısı dağıtıldığını belirten Vali Kaban, ortaokullara ise 32 bin 585 adet Çanakkale konulu kitap dağıtılacağını kaydetti. Vali Kaban, protokol kapsamında 20 Roman kadının umre masraflarının da şirket tarafından karşılanacağını bildirdi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kaban Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title