Haberler

Emel Taşçıoğlu Esenlerli Kadınlar İçin Söyledi

Güncelleme:

Esenler Kültür İşleri Müdürlüğü ve İBBKültürel Etkinlikler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Kadınlar Başbaşa" programında Esenlerli kadınlar müzik ziyafeti yaşamaya devam ediyor.

"Kadınlar Başbaşa" programı kapsamında, Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Emel Taşçıoğlu Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde konser verdi. "Dersini Almış Da Ediyor Ezber" isimli türkü ile konsere başlayan Taşçıoğlu, "Eskiden Kadınlar Matinesi vardı, şu an bu programda da onu hissettim. Halk müziğinin sizlerle buluşması, unuttuğumuz şeyleri hatırlamamız önemli olan ve sizlerin mutlu olduğunu görmek de bizi mutlu ediyor." diyerek gelenlere teşekkürlerini sundu. 5 yaşında ilk kez sahneye çıktığını ve çıktığı hiçbir sahneden "Zahide" türküsünü okumadan inmediğini söyleyen Taşçıoğlu, "Bir kez de Esenlerliler için okuyayım." dedi.

Emel Taşçıoğlu, "Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere", "Bayramdan Bayrama", "Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana", "Yeni Cami Avlusunda" gibi sevilen türküleri Esenlerlilerle hayranlarıyla birlikte söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Topbaş Güncel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title