Haberler

Elon Musk'ı rahatsız eden Cybertruck özelliği!

Güncelleme:

Dört yıl önce tanıtılan ancak, bir türlü üretime geçemeyen Cybertruck, silecek özelliği ile tartışmalara neden oldu. işte detaylar!

Tesla, birkaç ay önce Teksas fabrikasında düzenlediği Cyber Rodeo etkinliğinde Cybertruck'ı sergiledi. Bir Tesla Cybertruck örneği ise, California'daki Moss inişinde çeşitli değişikliklerle ortaya çıktı. Daha fazla elektrik enerjisi depolamak için Tesla'nın Megapack'ini kullanan tesis, Tesla'nın yaklaşan EV'sini bir törene getirdi. Aracın görüntüleri ise sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Ön cam sileceği, ikiye katlayan menteşe mekanizmasına bağlı oluyor

Cybertruck'ın son görünümündeki detayları ise internet kullanıcıları fark etti. En büyük değişiklik ise çok daha küçük ön cam sileceği oldu. Görüntülere bakıldığı zaman sileceğin, dev ön camın yalnızca yarısına ulaştığını görmek mümkün. Ancak, Tesla bunun için bir çözüm buldu.

Dikkatli bakıldığı zaman sileceğin, kullanılmadığında ikiye katlanmasını sağlayan bir menteşe mekanizmasına bağlı olduğu anlaşılıyor. Şimdiye kadar modifiye edilmiş ön cam silecek aparatı hakkında Elon Musk, herhangi bir açıklama yapmadı. Ayrıca, P&G etkinliğinde çıkan Cybertruck birimi, son görülen örnek biriminde daha parlak bir görüntüye sahip.

Elon Musk, Tesla çalışanlarını uyardı!

Cybertruck'un son görüntüsü ve özellikle ön cam sileceği etrafında çeşitli tartışmalar ortaya çıktı. Bunun sonucunda Musk, gerçekte ne olduğunu açıklamak zorunda kaldı. Elon Musk, bir kullanıcısının garip tasarımla ilgili ikilemine yanıt verdi. Açıklamasında Musk, üretim versiyonundaki son tasarım olmadığını belirtti.

Ayrıca CEO, ön cam sileceğinin geniş profiliyle ilgili başka bir soruyu yanıtlarken farklı bir açıklama yaptı. "Silecek en çok beni rahatsız ediyor. Kolay bir çözüm değil. Ön bagajda saklanan açılır silecek ideal ama karmaşık olurdu." Sileceğin yeni sustalı bıçak tasarımı farklı olsa da son versiyon olup olmayacağı hakkında net bir açıklama yok.

Tüm bunların yanı sıra Cybertrcuk, henüz bir hava yastığı düzenine sahip değil. Ancak iddiaya göre araç, eskisinden daha sade bir iç mekana sahip. Musk'a göre Cybertruck, gecikmelerden sonra gelecek yıl üretime girecek.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

California Elon Musk Teksas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title