Haberler

Elazığ - Üst Geçitten Yola Düşen ve Yanan Kamyon Sürücüsünü Vatandaşlar Kurtardı

Üst geçitten yola düşen ve yanan kamyon sürücüsünü vatandaşlar kurtardıELAZIĞ'da, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip yola düştükten sonra yanan kamyonun sürücüsünü vatandaşlar kurtardı.

Üst geçitten yola düşen ve yanan kamyon sürücüsünü vatandaşlar kurtardı

ELAZIĞ'da, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip yola düştükten sonra yanan kamyonun sürücüsünü vatandaşlar kurtardı. Sürücü olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, itfayi ekipleri ise, yangına müdahale ederek yangını söndürdü.

Malatya'dan Bingöl'e gitmekte olan Erol Sertkaya yönetimindeki 06 DR 2650 plakalı hafriyat yüklü kamyon, Elazığ'da Kekliktepe üstgeçitinde seyir halindeyken sürücünün diraksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 5 metre yükseklikten yola düştü. Yola düşen kamyon alev alırken, sürücünün araçta olduğunu fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdikten sonra kendileri müdahale ederek güçlükle sürücü Erol Sertkaya'yı araçtan çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen Ambulansta ilk tedavisi yapılan Sertkaya daha sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Elazığ Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ise, kamyonu güçlükle söndürmelerinin ardından kamyonun enkazı yoldan kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Çevrede bulanan atandaşların aracın yanma anını cep telefonlarıyla kayıt aldıkları görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title