Haberler

Edirne Okul Sporları Ritmik Cimnastik Müsabakaları Sonuçlandı

Güncelleme:

Edirne Pera Cimnastik Spor Kulübü'nün düzenlediği müsabakalarda 11 sporcu dereceye girdi. Küçükler, Minikler A ve Minikler B kategorilerinde başarılı sonuçlar elde edildi. Kulüp antrenörleri, sporculara uluslararası deneyim kazandırmak için çeşitli kamplar düzenlediklerini belirtti.

Edirne Okul Sporları Ritmik Cimnastik Müsabakaları sona erdi.

Edirne Pera Cimnastik Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Mimar Sinan Spor Salonu'nda 3 farklı kategoride düzenlenen müsabakalarda kulübün 11 sporcusu dereceye girdi.

Küçükler kategorisinde Damla Kanat birinci, Zeynep Öykü Çakıroğlu ikinci, İlke Akbuz üçüncü oldu.

Minikler A kategorisinde Ece Bozkurt birinci, Zeynep Uz üçüncü, Elif Meryem Odabaşı dördüncü oldu.

Minikler B kategorisinde de Deniz Ecem Yıldırım ve Gülfem Arda birinciliği paylaşırken, Birce Derya Hazneci ikinci, Zeynep Miray Karataş üçüncü, Aden Lara Kiremitçi de dördüncü oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp antrenörlerinden Banu Seri, Edirne'de iddialı sporcular yetiştirmek amacıyla Eylül 2023'te kulübü kurduklarını belirtti.

Sporcularıyla kısa sürede çok güzel işler yaptıklarını dile getiren Seri, "Sporcularımıza farklı vizyon katmak ve uluslararası deneyim kazandırmak için yurt dışından bu spordaki iddialı isimleri de getirerek çeşitli kamplar düzenliyoruz. Son olarak sömestir tatilinde Azerbaycan Spor Bakan Yardımcısı Mariana Vasileva'nın katkılarıyla Azerbaycan'ın cimnastik sporundaki dünyaca ünlü isimlerden Zuleykha İsmailova'yı 10 günlük bir kamp için Edirne'ye getirdik ve sporcularımızla birlikte antrenman imkanı sağladık." ifadelerini kullandı.

Antrenörlerden Yağmur Vardar da çalışmalarımızın ilk meyvelerini okul sporlarında elde ettikleri büyük başarıyla aldıklarını belirtti.

Disiplinli ve planlı çalışmayla çok daha güzel işler yapacaklarına inandığını aktaran Vardar, "Mayıs'ta Bulgaristan'da yapılacak Uluslararası Alegro Cup'a hazırlanıyoruz. Edirne'de cimnastik sporunu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle çıktığımız bu yolda bize güvenen ve bizimle birlikte yoğun emek veren tüm sporcularımıza ve en büyük destekçilerimiz olan velilerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title