Haberler

Dünyanın Beklediği Bebek İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Cambridge Düşesi Kate Middleton bugün yerel saatle 8.34'de, hastaneye giriş yaptıktan 2.5 saat sonra, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

Dünyanın beklediği bebek ilk kez görüntülendi. Cambridge Düşesi Kate Middleton bugün yerel saatle 8.34'de, hastaneye giriş yaptıktan 2.5 saat sonra, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

BEBEK BASINA GÖSTERİLDİ

Bebek ilk kez doğduğu St. Mary's Hastanesi'nin kapısında basın mensuplarına gösterildi. Prens William ve eşi Kate Middleton'da gülümseyerek kameralara el salladı.

HASTANEDEN AYRILDILAR

Kız bebeğin 3 kilo 700 gram olduğu ifade edildi. Prens ve eşi daha sonra bebeklerini de alarak hastaneden ayrıldı.

DOĞUM GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Londra'nın Paddington Semti'ndeki St Mary Hastanesi'nde gerçekleşen doğumda Prens William'ın da hazır bulunduğu açıklandı. Yetkililer doğum haberinin ilk olarak bebeğin babaannesi Kraliçe Elizabeth'e ulaştırıldığını ve hem Kraliyet Ailesi'nin hem de Middleton Ailesi'nin "çok mutlu olduğunu" belirtti.

Küçük prenses taht sıralamasında, dedesi Prens Charles, babası Prens William ve ağabeyi Prens George'un ardından dördüncü olacak. Bebeğe verilecek isim henüz açıklanmadı. Anketlerde bebeğin kız olması durumunda Alice, Charlotte ya da Diana adını taşıyacağı tahmin ediliyordu.

Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. İskoçya'daki St Andrews Üniversitesi'nde eğitim görürken tanışan çift, 29 Nisan 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenmişti.

İşte dünyanın merakla beklediği bebeğin ilk görüntüleri:




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kate Middleton Prens William Cambridge Bebek Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

insanoglu:

Tipki babasi yahu , tanri annesine, babasina bagislasin

9
36
yanıtYanıtla
TARAFSIZ BOLGEmobilWeb@haberler.com:

Dunya. Bu bebegi bekliyodu demek. PEKI.FILISTINDE IRAKTA SURIYEDE OLDURULEN BEBEKLERE. BU DUNYA NIYE SUSUYOOOOO. NEYI BEKLIYOOOO

29
0
yanıtYanıtla
melis:

bayandaki zerafete bak , yeni doğum yapmış, ama şıklıktan ödün vermemiş bizim kiler mübarek kırmızı kurdela pijama tam bir kezbanlık :))))

21
1
yanıtYanıtla
serkanmobilWeb@haberler.com:

Çok hanimefendi bir kadin.bizimde emine erdoğanimiz var büyükelciyi felan azarlar.ayrica cok kültürlü ilkokul terktir kendisi

17
4
yanıtYanıtla
physicistmobilWeb@haberler.com:

İnşallah ileride müslüman olur.

18
2
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Bizde bunca yogunluk icinde bebek ne zaman gelecek diyorduk yav kardesim dalgami geciyorlar bize ne ya biz tayipin cocuklari nasil gemiler ne durumda onu dusunuyoruz

14
3
yanıtYanıtla
cim bomMobil-ANDROID:

dunya neyini bekleyecek lann..bu ne bicim haber...siz hece gündüz elalemin dogurmasinimi beklediniz..aptallar..bananeee

15
2
yanıtYanıtla
öğretmen:

VALLA DÜNYANIN UMURUNDA DEĞİL SİZ GAZETECİLER HABER BULAMAYIP ABARTIYORSUNUZ BİZE NE

13
3
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

sanki o dogum yapmamis gibi zayif hayret bizimkiler 2 misli olyuyorlar ha ha ha

11
5
yanıtYanıtla
RakiMobil-IOS:

Inşallah İslam ile tanışsın

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title