Haberler

Dünya Ehl-i Beyt Vakfının Muharrem İftarı

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık.

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık. Biz geçmişte yaşadığımız birçok olayların temelinde bu organizasyonların çıktığının şimdi farkına vardık. Bu oyun, bu tezgah nedir? Emperyalizm ve siyonizm tüm İslam coğrafyasında mezhep savaşları yaratarak üçüncü dünya savaşını çıkaracaktı. Hazırlanan bu tuzak halkın gücüyle bozuldu." dedi.

Dünya Ehl-i Beyt Vakfınca bir otelde düzenlenen geleneksel Muharrem ayı iftarına, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz, Yasin Aktay, Öznur Çalık ve Fatih Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlar Sema Ramazanoğlu ve Hüseyin Çelik, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve iş adamı Ethem Sancak'ın da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Sema gösterisinin yapıldığı yemek öncesinde, Kur'an-ı Kerim ve yemek duası okundu.

Altun, yemek sonrası yaptığı konuşmada, mezhep faktörünün dinin önüne geçemeyeceğini belirterek, ilim ve irfan gelecek nesillere ne kadar iyi aktarılırsa kardeşlik ve barışın da o denli artacağını söyledi.

Türkiye'de 90 yıldan beri sistemden kaynaklanan ihmal edilmiş belli alanların olduğunu dile getiren Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık. Biz geçmişte yaşadığımız birçok olayların temelinde bu organizasyonların çıktığının şimdi farkına vardık. Bu oyun, bu tezgah nedir? Emperyalizm ve siyonizm tüm İslam coğrafyasında mezhep savaşları yaratarak üçüncü dünya savaşını çıkaracaktı. Hazırlanan bu tuzak halkın gücüyle bozuldu." diye konuştu.

Altun, bundan sonraki süreçte özellikle siyasetçilerin dikkatli olması gerektiğine işaret ederek, gelecek nesillerin maneviyat değerleri yüksek, dengeli ehli kamillerden oluşması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Yasin Aktay AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title