Haberler

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıyı kınadı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Diyarbakır- Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıyı kınadı.

Karaçanta, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı cevap olarak, milletin birbirine kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye ve milletinin üzerinde haince planlar yapıldığını ifade eden Karaçanta, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Hiçbir zalim, hiçbir hain, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Düzenledikleri menfur saldırılarla kirli emellerini gerçekleştireceklerini sanan hainler şunu çok iyi bilsinler ki döktükleri kanda boğulacaklar."

Karaçanta, Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısını lanetleyerek, hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan askerlere ise acil şifa dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Murtaza Karaçanta Diyarbakır Kars Lice Politika Güncel Haberler

title