Haberler

Disney, grevin sona ermesiyle yayın takvimini güncelledi

Güncelleme:

Disney, oyuncuların grevini sona erdirmek için geçici bir anlaşma yaptı ve vizyon tarihlerini değiştirdi. Deadpool 3'ün vizyon tarihi erteledi ve diğer Marvel filmlerinin çıkış tarihleri de değişti.

Nihayet güzel haber bu haftanın başında geldi. Uzun zamandır devam eden grev geçici bir anlaşma ile sona erdi. Anlaşma imzalanır imzalanmaz Disney harekete geçti. Hiç vakit kaybetmeden Disney, yayın takvimini değiştirdi. İşte detaylar…

Disney grevin sona ermesiyle yayın takvimini güncelledi!

Disney, oyuncuların grevini sona erdirmek için geçici bir anlaşma yaptı. Anlaşmanın ardından takvimde ufak değişiklikler yaptı. Vizyon tarihi güncellenen filmler arasında neler yok ki? Disney, Deadpool 3'ün vizyon tarihini 3 Mayıs 2024'ten 26 Temmuz'a erteledi. Filmin çalışmaları önümüzdeki birkaç hafta içinde Londra'da devam edecek. Marvel ve Disney, prodüksiyon beklemedeyken film setlerini sağlam tutmak için epey para ödedi.

Çıkış tarihlerinin düşen domino taşları gibi değişen birkaç Marvel Studios filminden biri de Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya. İlk başta filmin 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak 14 Şubat 2025 tarihine ertelendi. Tabii ki bu durum Blade'i de etkiledi onun da yeni vizyon tarihi 7 Kasım 2025 olarak değişti. Son olarak Thunderbolts da 20 Aralık 2024 yerine 25 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.

Robert Downey Jr., iddiaya göre sevilen rolüyle Marvel evrenine geri dönmeyi kabul etti!

Ne yazık ki gecikmeler, bazı gerçekleri de ortaya koydu.Deadpool 3 şu anda Marvel Sinematik Evreni'nden gelecek yıl gösterime girecek tek film olacak. İzleyiciler bu duruma oldukça şaşıracak. Çünkü hayranlar her yıl, serinin üç veya daha fazla filminin gösterime girmesine alıştılar. Bu durum izleyicilerin süper kahraman türüne olan ilgisini azaltabilir.

Geçen hafta sona eren Amerikalı Yazarlar Birliği Grevi sinema evrenini epey karıştırdı. Marvel Studios'un yakında çıkacak filmleri grevlerden önce farklı üretim aşamalarındaydı. Şirketi Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'nın ana çekimlerini tamamlandığını bildirdi. Ayrıca bu durum Kaptan Amerika'nın Deadpool 3'ün yerini almak için ileriye doğru hareket edeceği yönünde spekülasyonlara yol açtı. Ancak şirket bunun doğru olmadığını belirtti. Blade ve Thunderblolts'un çekimlerine henüz başlanmadı.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Marvel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title