Haberler

Dilovalılar İftarda Buluştu

Güncelleme:

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Dilovası halkından yoğun katılım gerçekleşti.

Belediye meydanında gerçekleşen iftara Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çolakoğlu Metalurji şirketinin Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker, ilçe protokolü, basın mensupları ve çok sayıda Dilovalı katıldı.

Dilovası'nda faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji A.Ş firmasının sponsorluğunda İftar programında konuşma yapan Mustafa Türker, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek sizlerle bir arada olmaktan ve beraber iftar açmaktan son derece mutluyuz. Bu vesile ile siz değerli Dilovası halkının ve İslam alêminin Ramazan ayını kutluyor, Ramazan ayının milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini diliyoruz."

Dilovası'nda tüm mahallelerde ve köylerde iftar sofrasının kurulacağını söyleyen Başkan Yaman konuşmasını şöyle sürdürdü: "Belediyemiz tarafından düzenlenen bu programımızda bizleri yalnız bırakmayan Dilovalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Her ramazan yaptığımız gibi bu ramazan ayında da iftar sofralarımızda Dilovalılarla bir arada iftar yapacağız. İftar sofralarımızın ilkini bugün gerçekleştirdik ve değerli katkılarından dolayı Çolakoğlu Metalurji A.Ş firmasına teşekkür ederim. Tüm mahallelerimizde ve köylerimizde iftar sofralarını kuracağız.

Ramazan ayının huzur ve kardeşlik ortamı oluşturduğunu ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "İnsanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde Ramazan'ın büyük katkısı bulunmaktadır. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'ın, Mısır, Suriye ve diğer İslam ülkelerindeki sorunların son bulmasına ve huzurun gelmesine vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim. Bu vesilelerle tüm Dilovası halkının ve İslam alêminin mübarek ramazan ayını huzur ve kardeşlik içerisinde geçirmesini dilerim."

Belediye önünde düzenlenen iftar programı ilahiler ve dualar ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title