Haberler

Dha Yurt Bülteni -16

AV TÜFEĞİYLE OYNARKEN YAŞLI ADAMI ENSESİNDEN VURDU KÜTAHYA'da çay ocağı işleten Rıdvan Nazlı (36), elinde namlusu kısaltılmış av tüfeğiyle oynarken kazayla tetiğe dokununca, silahtan çıkan saçmaların ensesine isabet ettiği Hakkı Gültekin (74) ağır yaralandı.

AV TÜFEĞİYLE OYNARKEN YAŞLI ADAMI ENSESİNDEN VURDU

KÜTAHYA'da çay ocağı işleten Rıdvan Nazlı (36), elinde namlusu kısaltılmış av tüfeğiyle oynarken kazayla tetiğe dokununca, silahtan çıkan saçmaların ensesine isabet ettiği Hakkı Gültekin (74) ağır yaralandı. Şüpheli Nazlı polis tarafından gözaltına alındı.

Paşamsultan Mahallesi, Samanpazarı caddesindeki Sarraf Çarşısı'nda çay ocağını işleten Rıdvan Nazlı, işyerinin önünde otururken oynadığı namlusu kısaltılmış av tüfeğiyle iddiaya göre yanlışlıkla ateş etti. Bu sırada tüfekten çıkan saçmalar çarşıda çakmak satarak geçimini sağlayan Hakkı Gültekin'in ensesine isabet etti. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Gültekin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Rıdvan Nazlı ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Nazlı, işyerinin önünde tüfekle oynarken yanlışlıkla ateş aldığını öne sürürken, ifadesi için Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

-Sarraf çarşısı

-Polis ekipleri

-Olay yeri ve çay ocağı

-Polisin tüfeği kontrol etmesi

-Tüfek detay

-Yaralanan Hakkı Gültekin fotosu

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA,-

=====================

CHP TUNCELİ İL BAŞKANI ÇELİK İSTİFA ETTİ

CHP Tunceli İl Başkanı Yılmaz Çelik, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Tunceli İl Başkanı Yılmaz Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çelik açıklamasında şöyle dedi:

"9 yaşında üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde 42 yaşında İl Başkanlığı onurunu yaşarken parti içinde bitmek tükenmek bilmeyen ben ne olacağım kavgaları sebebiyle ve bugün de genel merkezle yapmış olduğum görüşmeler neticesinde istifa etme kararı aldım. Bundan sonrada partimin başarısı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını kendisine hedef koymuş bir partili olarak mücadelen asla vazgeçmeyeceğimi, partimin her daim hizmetinde olmaya devam edeceğimi bilinmesini isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haber: Ferit DEMİR/ TUNCELİ,

===========

TARİHİ EVE ÇARPAN KAMYONUN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon, yol kenarındaki 2 katlı eve çarptı. Kazada sürücü yaralandı, evde hasar oluştu.

Kaza, akşam saatlerinde Hüseyin Çelebi Mahallesi Çelik Gülersoy Caddesi'nde meydana geldi. Safranbolu Belediyesi'ne ait, Burhan Esirgeyen yönetimindeki 34 AE 6700 plakalı kamyon, yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücünün kontrolünden çıktı. Savrulan kamyon, yol kenarındaki 2 katlı eve çarptı. Kazada sürücü Esirgeyen yaralanırken, ev sahibi Şenol Özgüven panik içinde dışarı çıktı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Evde hasara yol açan kamyon, belediyeye ait vinçle önce yol kenarına kaldırıldı. Daha sonra belediyeye ait başka bir kamyonla araç çekildi. Bu sırada kepçe ile kamyonun arka tekerleklerinin havaya kaldırılıp itilmesi ilginç görüntü oluşturdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Kaza yeri

-Kamyonun vinçle kaldırılması

-Kaza yapan kamyonun başka bir kamyonla ve kepçe yardımıyla götürülmesi

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE / SAFRANBOLU (Karabük),

==================================

Düğün davetiyesi dağıtmaya giderken dereye uçan çift yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada Kayseri'den Bursa'ya düğün davetiyesi dağıtmak üzere yola çıkan çiftin bulunduğu cip dere yatağına uçtu. Ters dönen araçtaki sürücü Emre Tokel ile nişanlısı Fatma Nur Can yaralandı.

Kaza Bursa'nın İnegöl İlçesinde meydana geldi. Kayseri'den Bursa'ya düğün davetiyesi dağıtmak üzere yola çıkan sürücü Emre Tokel(37) yönetimindeki 40 LE 222 plakalı cip İnegöl ilçesinin Kınık kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Savrulan araç bariyerleri de aşıp dere yatağına düşüp ters durdu. Kaza sonucunda sürücü ile nişanlısı yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri ve İnegöl İtfaiye ekiplerince kurtarılarak, İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Araç çekici yardımıyla dere yatağından kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

-Yaralı çiftten görüntüler

-Takla atan dereye uçan araçtan görüntüler

Düğün davetiyelerinin bulunmasından görüntüler

Haber- Kamera:  Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa),

=======================

Bursa'da 4 araç birbirine girdi 1 yaralı

Bursa İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen zincirleme kaza da 4 araç birbirine girdi,1 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl İlçesinin Alanyurt bölgesinde meydana geldi. Alanyurt bölgesinden İnegöl'e seyir halinde olan sürücü Hüseyin Öziş yönetimindeki 16 YC 462 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak, kırmızı ışıkta bekleyen Bilal Karakaş yönetimindeki 41 UH 426 plakalı otomobile, ardından Turgay Alkal yönetimindeki 16 KIT 93 plakalı otomobile, son olarak ise Ozan Karakuş yönetimindeki 16 RG 538 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonucunda yolcu Muharrem Güne yaralandı. Yaralı kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------------

-Kaza yapan araçlardan görüntü

-Kaza yapan araçların çekilmesi

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa)

============================

BURSA SMMMO'DAN BURUK KUTLAMA

BURSA Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), '1-7 Mart Muhasebe Haftası' nedeniyle düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Törende açıklamalarda bulunan Bursa TMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez görevleri başında hayatını kaybeden meslektaşlarını anarak " Gelişmiş batı ülkelerinde yüz yıl önce ülkemizde ise ancak otuz yıl önce yasal statüsüne kavuşan ve geçen bu süre zarfında dünya ile farklarını gideren, ülke ekonomisine önemli katkılar sunan mesleğimiz ve meslektaşlarımız ile beraber, Muhasebe Haftası'nı hüzünle karşılıyoruz" dedi.

Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende bir araya gelen SMMMO üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve çok sayıda muhasebecinin katıldığı törende yaşamını yitiren muhasebeciler anıldı. 'Muhasebe Haftası'nı hüzünle karşıladıklarının vurgulayan Sönmez " Meslektaşlarımız ağır iş yükü altında canları pahasına görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Yaşadığımız sorun ve sıkıntılar maalesef son zamanlarda birçok meslektaşımızı görevi başında kaybetmemize neden oldu. İşleri başında hayatlarını kaybeden meslektaşlarımız Mersin SMMM Odamızdan İbrahim Bilsel, Serkan Serpin, Eskişehir SMMM Odamızdan Cemal Pekcan, Süleyman Özmen Korç, Halil Hancı ve Ankara SMMM Odamızdan Veyis Biçer'in ailelerine ve tüm meslek camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hasta olmaya bile hakkımız yok"

Sönmez, çalışma şartlarının iyileştirilmesi için yeni yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğinin altını çizerek çalışma şartları ve sürelerine sitemde bulundu. Sönmez sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Görüyoruz ki; meslek mensupları olarak sorumluluklarımız çok fazla ve hasta olmaya bile hakkımız yok. Hepimizin bildiği gibi 3568 sayılı meslek yasamız, 30 yıl önce çıkmış ve artık güncelliğini yitirmiştir. Sürekli değişen mevzuatla asla dinlenme fırsatı olmayan bizlerin; hiçbir tatili   ve mücbir sebebi bulunmamaktadır. Yasalaşması için büyük mücadele verdiğimiz mali tatil olarak çıkan düzenlemenin bile bizlere hiçbir katkısı yoktur.Meslektaşımız birçok sorunla baş başa bırakılmış, angaryalara boğulmuş, bu emeğine karşılık kamudan hiçbir gelir elde edemediği gibi personelini, kirasını, bilişim, yazılım, kırtasiye vb. giderlerini dahi karşılayabilmek için yoğun çalışma temposuna girmiştir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Törene katılanlardan detay

-Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez detay

-Sömnmez'in konuşması

-Detay

Haber:  İsmail Hakkı SEYMEN - Kamera: Serkan AKKUŞ/BURSA,

============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title