Haberler

Fabrika yangınında evleri zarar gören iki aile otele yerleştirildi

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir deterjan fabrikasında başlayan ve 2 katlı apartmana sıçrayan yangında evleri zarar gören iki aile, Pamukkale Belediyesince bir otele yerleştirildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir deterjan fabrikasında başlayan ve 2 katlı apartmana sıçrayan yangında evleri zarar gören iki aile, Pamukkale Belediyesince bir otele yerleştirildi.

Fatih Mahallesi'nde, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında, zarar tespit çalışması tamamlandı.

Yangında fabrikanın çatısının çöktüğü, depo kısmında göçüklerin oluştuğu ve metallerin erdiği görüldü.

Yangının sıçradığı fabrikanın bitişiğindeki iki katlı apartmandaki bir dairede eşyaların tamamının kullanılamaz hale geldiği, diğer dairede ise kısmen hasar oluştuğu belirlendi.

Yangında evleri zarar gören iki aile Pamukkale Belediyesince bir otele yerleştirildi.

Sağdıç ailesi yaşadıkları korkuyu anlattı

Apartman sakinlerinden iki çocuk babası Mehmet Sağdıç, AA muhabirine, yangın sırasında çalıştığı tekstil fabrikasında bulunduğunu ve eşinin telefonu üzerine panikle evine geldiğini kaydetti.

Karşılaştığı manzarayla büyük şok yaşadığını ve gözyaşlarını tutamadığını anlatan Sağdıç, "Oğlumla kızım yangın sırasında mutfaktaymış. Onlar olayı canlı yaşamışlar. İlk patlamalardan sonra oğlum Onur, 7 yaşındaki kızım Nisa'yı alarak evden çıkartmış." dedi.

Mehmet Sağdıç'ın eşi Rukiye Sağdıç ise yangın sırasında alışveriş nedeniyle dışarıda bulunduğunu belirtti. Sağdıç, evlerinin zarar gördüğünü ancak oğlunun ve kızının sağ olarak kurtulması dolayısıyla şükrettiklerini dile getirdi.

Rukiye Sağdıç, "Evimiz kullanılamaz hale gelmiş. Anlatılamaz bir durum. Çok kötü bir olaydı." ifadelerini kullandı.

Yangın sırasında kardeşi Nisa ile evde bulunan 19 yaşındaki Onur Sağdıç'ın alevleri cep telefonuyla görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde Onur'un yaşadığı korku ise yangının büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Fatih Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir deterjan fabrikasında yangın çıkmış, yangın fabrika binasının bitişiğindeki apartmanın teras katına sıçramıştı. Yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınmıştı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız da olay yerinde incelemelerde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title